elham majd
دادپرور ساده
man nemitonam danlodesh konam
سلام از آزمون مرحله 11 خبری نشد چرا دوستان
اگر لطف کنید در سایت قرار دهید ممنون میشیم
چرا فقط ریکوردها و ازمون های مدنی اینجا هست؟
من کنکور جزا دارم
به امید خدا ، قصد درج موارد در همه درس های حقوق رو داریمممنونم بابت جواب دادنتون
من امسال کنکور حقوق جزا دارم و تهران هم نیستم که بتونم جزوات دادآفرین رو تهیه کنم.به همین خاطر تو نت دارم دنبالشون میگردم
جناب عظیمی مشکل اینجاست که این بند آخر حاصل نمیشه یعنی اغلب اساتید هم راضی میشن انتشار رو موکول به رضایت موسسه میکنند که موسسه هم بلاشک مخالفه...به امید خدا ، قصد درج موارد در همه درس های حقوق رو داریمیا خودمون تهیه میکنیم(در هر دو مورد با کسب اجازه با صاحب اثر)
یا اگر دوستان داشته باشن میتونن ارسال کنن (متاسفانه خیلی ها فایل هارو دانلود میکنن و به من ایمیل میدن و میگن فلان مورد رو داشتم.اینو هم شما دادید کامل شد.خوب گار چیزی دارید به اشتراک بذارید بقیه هم بهره ببرن.همه ش من آپلود کنم طبیعتا کند پیش میریم تا اینکه همه فعالیت کنن)
بله.اکثر مواقع مشکل همینجاستجناب عظیمی مشکل اینجاست که این بند آخر حاصل نمیشه یعنی اغلب اساتید هم راضی میشن انتشار رو موکول به رضایت موسسه میکنند که موسسه هم بلاشک مخالفه...
سلام آقا بهنام یه دنیا ممنون از زحمات شما
فایل صوتی تشریحی سوالات92 دادافرین را امکانش هست در سایت قراردهید
موافقم.آزمون هشت بصورت کامل داره.آزمون نه هم درس مدنیدرود بر شما، خواهش میکنم
فعلا امکان درج اون فایل ها میسر نیست البته چندان هم کاربردی نیستن...
در کل چیز خاصی نداره که مفید واقع شه.همین نکات کفایت میکنه(که خوب بهنام خان بصورت کامل درج کردن)سلام آقا بهنام یه دنیا ممنون از زحمات شما
فایل صوتی تشریحی سوالات92 دادافرین را امکانش هست در سایت قراردهید
مرسی آقا بهنام. پاسخنامه هم گذاشتید؟من ندیدم..
الان پاسخنامه آزمون 12 کدومه آقا بهنام؟؟