آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ وضعيت شروع به جنايت

behkam

دادپرور ساده
9 می 2015
6
1
85
آیا شروع به جنایات کمتر ازقتل برابر موازین قانونی یا مقررات جاری کشور جرم است یانه لطفا مستندا پاسخ دهید.

Farzaneh-Kamran

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
167
417
1,465
اصفهان
ماده ي 122 قانون مجازات، موارد شروع به جرم رو مشخص کرده.
بند الف اين ماده : در جرائمي که مجازات قانوني آنها سلب حيات،حبس دائم .... به حبس تعزيري درجه چهار محکوم ميشوند.
با اين حال اگر جنايت کمتر از قتل منجر به قطع عضو يا منفعت بشه، مجازات قطع عضو و منفعت در نظر گرفته ميشه، نه شروع به جرم قتل.

مریوان

دادپرور ساده
19 نوامبر 2015
10
6
100
50
کردستان مریوان
سلام بند الف ماده 122 اگر عمل انجام شده صدق عنوان شروع به جرم را داشته باشد چنا نچه دوستان مطلع هستند قصد مجرمانه جرم نیست درنتیجه به عمل انجام شده بستگی دارد وچنانچه صدق عنوان شروع به جرم باشد بندهای ماده122قانون مجازات مجری است

س

سحر موسوی

مهمان
سلام. با توجه به پیچیده و منحصر به فرد بودن مسائل حقوقی به نظرمبهترین کار اینه که با یه وکیل خوب مشورت کنین حضوری تا راهنمایی تون کنه. من خودم توی مسائل حقوقی که برام پیش میاد با یه وکیل خوب در اصفهان مشورت میکنم . خیلی خوب و با حوصله جواب سوالامو میده و توی پرونده هاشم اکثرا موفقه. منکه خیلی راضی ام و به هرکسی که احتیاج داشته باشه معرفی میکنم. این لینک سایتشه
مریم پارسا وکیل پایه یک دادگستری اصفهان

بالا