آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ مطالبه کسری وجه چک

Faranak-Amini

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
275
9
4,195
استان مرکزی
هنگام مراجعه به بانك در سررسید چك، متوجه شدم كه موجودی حساب صادركننده كمتر از مبلغ مندرج در چك می*باشد. چنانچه مبلغی را كه موجودی است، دریافت كنم، حقی نسبت به مطالبه مابقی آن از طریق شكایت كیفری دارم؟

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
486
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
هنگام مراجعه به بانك در سررسید چك، متوجه شدم كه موجودی حساب صادركننده كمتر از مبلغ مندرج در چك می*باشد. چنانچه مبلغی را كه موجودی است، دریافت كنم، حقی نسبت به مطالبه مابقی آن از طریق شكایت كیفری دارم؟

با استناد به ماده 5 قانون صدور چك، در صورتی كه موجودی حساب صادركننده چك، نزد بانك كمتر از مبلغ چك باشد، به تقاضای دارنده چك، بانك مكلف است مبلغ موجود در حساب را به دارنده چك بپردازد و دارنده چك با قید مبلغ دریافت شده در پشت چك و تسلیم آن به بانك، گواهینامه مشتمل بر مشخصات چك و مبلغی كه پرداخت شده از بانك دریافت می*نماید. چك مزبور نسبت به مبلغی كه پرداخت نگردیده، بی*محل محسوب و گواهینامه بانك در این مورد برای دارنده چك، جانشین اصل چك خواهد بود. ( محمدرضا اسدی - تهران امروز)

بالا