با توجه به مواد 25 و 19 ق.م.ا که حبس های تا 2 سال فاقد آثار تبعی هستند، آیا طبق فصل مجازات های جایگزین حبس (م 64)، می توان در خصوص این حبس ها، محرومیت از حقوق اجتماعی را مورد حکم قرار داد؟
به نام خدا
مجازات های تبعی فقطدرمورد جرایم عمدی مصداق دارنداما جایگزین حبس هم عمدی وهم غیر عمدی.درمورد عمدی که حداکثر بیش ازیکسال حبس است جایگزین ممنوع است پس سوال این مورد شامل نمیشه، امادرمورد غیرعمدی تا2سال الزامی به استناد م68.بیش از2سال اختیاری میباشد حال اگرمنظور شما این نوع جرایم است که تا2سال جایگزین الزامیه منتهی درنوعش قاضی اختیار داردومیشه محرومیت ازحقوق رو حکم داد.منتهی سوالاتی که پیش می آید این است که آیا این محرومیت اجتماعی همان موارداحصا شده م26 میباشد؟وثانیا مدتش چقدر است؟درانجادارای مدت است.
سلام. با توجه به پیچیده و منحصر به فرد بودن مسائل حقوقی به نظرمبهترین کار اینه که با یه وکیل خوب مشورت کنین حضوری تا راهنمایی تون کنه. من خودم توی مسائل حقوقی که برام پیش میاد با یه وکیل خوب در اصفهان مشورت میکنم . خیلی خوب و با حوصله جواب سوالامو میده و توی پرونده هاشم اکثرا موفقه. منکه خیلی راضی ام و به هرکسی که احتیاج داشته باشه معرفی میکنم. این لینک سایتشه مریم پارسا وکیل پایه یک دادگستری اصفهان