آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

نگارک ابزار

کارتحقيقي مجموعه گزارشات حقوقی و کیفری دوران کارآموزی وکالت 2015-10-13

مجوز برای دانلود ندارید
یک محصول جدید در بخش داد وستد درج شد:

مجموعه گزارشات حقوقی و کیفری دوران کارآموزی وکالت - مجموعه گزارشات حقوقی و کیفری دوران کارآموزی وکالت

شامل شرکت کارآموز در جلسات دادگاههای حقوقی-کیفری-اجرای احکام حقوقی و کیفری-خانواده - اطفال و تجدید نظر و تهیه گزارشات جلسات در خصوص نحوه دفاع وکلای طرفین دعوی و نمونه آرای صادره دادگاهها می باشد و برای کارآموزان وکالت کانون وکلای دادگستری و مرکز امور مشاوران کاربرد دارد که از آدرس ذیل قابل دانلود است . امید است مورد توجه شما عزیزان قرارگیرد . جواد بابائی - وکیل پایه یک دادگستری

0329

درمورد این محصول بیشتر بدانید...

واپسین ویرایش بدست یکی از سرپرستان:

sattari

دادپرور ساده
1 فوریه 2016
1
0
60
41
یک محصول جدید در بخش داد وستد درج شد:

مجموعه گزارشات حقوقی و کیفری دوران کارآموزی وکالت - مجموعه گزارشات حقوقی و کیفری دوران کارآموزی وکالت

درمورد این محصول بیشتر بدانید...
سلام و تشکر بابت فایل حاوی نمونه گزارشات کارآموزی که درج کردید اما من نتونستم بازش کنم آیا مبلغی جهت پرداخت لازمه؟

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
سلام و تشکر بابت فایل حاوی نمونه گزارشات کارآموزی که درج کردید اما من نتونستم بازش کنم آیا مبلغی جهت پرداخت لازمه؟
خير رايگان درج شده است
همانطور که در تصوير ميبينيد فايل سالم هست و باز شد
2016-02-01_10-27-47.png

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
آقای عظیمی ممنونم لطف کردید من برای ارایه پایان نامه در مقطع ارشد تجارت بین الملل نیاز به معرفی استاد در زمینه تعیین قانون حاکم بر قراردادها و .. دارم ممکنه منو راهنمایی کنید .
h_anvari2001@yahoo.com
لطف بفرماييد موضوعات را در محل مناسب خودش مطرح کنيد تا بقيه نيز بتوانند دسترسي داشته باشند و يا حداقل اينکه بتوانيم رسيدگي کنيم
شما از اعضاي قديمي هستيد. قطعا انتظار مي رود ديگر روش حضور در دادپرور را بدانيد (بعد از شما بيش از 10 هزار نفر ديگر در تالار عضو شدند)

درخواست تان را با عنواني مناسب در تالاردرخواست ها درج کنيد تا همه بتوانند پيگيري کنند:
درخواست از تالار

اين تاپيک مخصوص موضوع خودش هست و بحث پيرامون مطلبش در اين تاپيک پست ميشود.

بالا