آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

نگارک ابزار

جزوه مبسوط آئین دادرسی مدنی دوراندیشان به همراه تست / جدید 2017-10-15

مجوز برای دانلود ندارید

بابک زارعی

دادپرور ساده
23 فوریه 2015
101
54
420
50
یک محتوای جدید در بخش منابع درج شد:

مبسوط آئین دادرسی مدنی دوراندیشان به همراه تست / جدید - این جزوه از ماده108 تا132 می باشد . که 113صفحه را در برگرفته بعید میدانم جزوه ای از این کامل تر باشد

با سلام و احترام

از این مواد قانونی حتما یک الی دو سوال در آزمون خواهد آمد با درست خواندن این جزوه که ماحصل خلاصه نویسی بیش از 20 منبع معتبر و همچنین 10 جزوه از اساتید بزرگ آئین دادرسی مدنی می باشد به شما کمک خواهد کرد هر سوالی از این قسمت ها طرح شود شما با آن برخورد کرده اید

درمورد این محتوا بیشتر بدانید...

• آغازگر گفتمان

بابک زارعی

دادپرور ساده
23 فوریه 2015
101
54
420
50
سلام و عرض ادب
ممنون و سپاس بیکران بابت اظهار لطفی که به بنده حقیر دارید

به روی چشم ......این مدت درگیر امتحان وکالت دوستان و همکاران آینده بودم کمی از نگارش جزوه غافل شدم ولی حتما به زودی قسمت هایی تایپ شده و در اختیار شما قرار خواهد گرفت

در مورد درس مدنی هم از ماده 186 اگر بخاطر داشته باشم تا ماده 220 نوشتم و براتون ارسال میکنم ولی مدنی درس سنگینی است و من هم وسواس .....اگر عمری باقی بود اون هم چشم

• آغازگر گفتمان

بابک زارعی

دادپرور ساده
23 فوریه 2015
101
54
420
50
سلام ......چند ماده از قانون مدنی خدمت دوست و همکار عزیز

فایل های ضمیمه

• جزوه مدنی استاد زارع.pdf
    2.2 مگابایت · نمایش‌ها: 47
  • آغازگر گفتمان

بابک زارعی

دادپرور ساده
23 فوریه 2015
101
54
420
50
سلام وقت شما بخیر
شما لطف دارید ..... خوشحال هستم که عزیزانی هنوز پیدا می شوند که رسم ادب و احترام را به بوته فراموشی نسپرده و قدردان هستند .....باعث افتخار بنده است همکارانی همچون شما داشته باشم

• آغازگر گفتمان

بابک زارعی

دادپرور ساده
23 فوریه 2015
101
54
420
50
با سلام و احترام
معمولا این شیوه اساتید باسواد هست که علم شون فراتر از جزوه شون هست:emoji_thinking::emoji_thinking::emoji_thinking:
شما بیش ازاندازه به من لطف دارید ......فقط میتونم بگم بینهایت ممنونم
این جزوه دادرسی کیفری رو یه زمان نوشتم کامل نیست ولی شاید بدرد بخوره !!!!!

فایل های ضمیمه

• آئین دادرسی کیفری بابک زارعی.pdf
    1.3 مگابایت · نمایش‌ها: 20
بالا