آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

نگارک ابزار

جزوه مباحث حقوقی تحریرالوسیله 2015-10-13

مجوز برای دانلود ندارید

Ameneh-Ghiami

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
710
288
4,225
رشت
آقای قیصری واقعا از پست مفیدی که درج کردید بی نهایت سپاسگزارم.
چند مدتی بود که دنبال این کتاب بودم!
امیدوارم شاهد فعالیت بیشتر شما در تالار باشیم.

• آغازگر گفتمان

mohammadghs

دادپرور ساده
19 آوریل 2013
4
3
135
تهران
آقای قیصری واقعا از پست مفیدی که درج کردید بی نهایت سپاسگزارم.
چند مدتی بود که دنبال این کتاب بودم!
امیدوارم شاهد فعالیت بیشتر شما در تالار باشیم.

سلام
امیدوارم مفید واقع شود . حتما سعی خواهم داشت فعالیت بیشتری در حد وقت و توانم داشته باشم ، البته از آنجا که تهیه و نگارش جزوات ارائه شده نیازمند دقت و زمان است دیرکردهای احتمالی را بر من ببخشید.

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
هرچند ئکمه های سپاس و پسند رو زدم
اما جا داره بابت گردآوری این اثر مجددا تشکر کنم
با توجه به فوتر فایل های اسنادی فشرده ، فکر کنم خودتون آماده کرده باشید موارد رو
که البته خیلی مرتب بودن.سرفرصت من هم بصورت کتابچه های الکترونیکی (که نمونه آنلاینش رو چندی پیش گذاشتم) تبدیل میکنم درج میکنم تا عزیزان لذت ببرند

• آغازگر گفتمان

mohammadghs

دادپرور ساده
19 آوریل 2013
4
3
135
تهران
هرچند ئکمه های سپاس و پسند رو زدم
اما جا داره بابت گردآوری این اثر مجددا تشکر کنم
با توجه به فوتر فایل های اسنادی فشرده ، فکر کنم خودتون آماده کرده باشید موارد رو
که البته خیلی مرتب بودن.سرفرصت من هم بصورت کتابچه های الکترونیکی (که نمونه آنلاینش رو چندی پیش گذاشتم) تبدیل میکنم درج میکنم تا عزیزان لذت ببرند

سلام.
خیلی ممنون . بله همیشه سعی میکنم چیزی رو که ارائه میکنم کار خودم باشه مانند همین تحریرو تقریرات اصول فقه دکترشهبازی . البته باید گفت که از ترجمه محمد باقر موسوی همدانی همراه با نگاهی به دیگر ترجمه ها در این جزوه استفاده شده . تهیه این فایل مربوط به دو سال پیش بود که بنابه دلایلی نامم را در پانویس آورده ام ( امان از علمای کپی کار ). حتما سعی خواهم کرد طی روزهای آینده فایل ها را بدون پانویس در همین صفحه بگذارم که هدف چیزی جز کمک به دانش پژوهان ودوستان نیست .

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
لطف دارید
منتظر باقی آثارتون هستیم
بیشتر نظمی که دارید چشم گیره.چون مطالب طولانی اگر بی نظم باشند تمایلی بخ خوندن در خواننده ایجاد نمیشه

tranoia

دادپرور ساده
1 می 2013
13
0
70
نور
دوستان همه چیزو گفتن ولی بازم میگم عالی بود فوق العاده ممنون

بالا