آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

فایل های صوتی مدنی 5

simin99

دادپرور ساده
13 آگوست 2013
1
0
65
تهران
[FONT=ziba_font]

با سلام لطفا فایل های صوتی مدنی 5 دکتر شهبازی را مجددا بازبینی نمایید از فایل شماره 7 تا فایل آخر صدا نامفهوم است . با تشکر

[/FONT]

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
[FONT=ziba_font]

با سلام لطفا فایل های صوتی مدنی 5 دکتر شهبازی را مجددا بازبینی نمایید از فایل شماره 7 تا فایل آخر صدا نامفهوم است . با تشکر

[/FONT]

سلام
حتما.تاشب صداها بررسی میشه و بعدش خبر میدیم

(ارسال شده ازطریق نرم افزار اندرویدی تالار : Galaxy-S3)

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
بله.حق باشماست.مشکلی در کیفیت فایلها ایجاد شده
بنده امشب سفارش میدم نسخه با کیفیت رو برام بفرستن (فقط کمی شکیبا باشید.تا برسه و آپلود کنم طول میکشه.چون مدنی 6 گویا داره رای میاره و باید درج شه.که خوب خیلی طولانیه این مدنی 6)

malisan

وکیل
5 سپتامبر 2013
11
9
165
ایران فارس شیراز
سلام لطفا ریکورد مدنی 5 ایشون هم درج کنید(نیاز شدید)
لطفا ریکورد م دنی 7 غیراین چیزی ک درج هست مال دکتر شهبازی رو بذارید ک در مورد شرکت رهن و..... باشه من واقعا نیاز دارم
با ریکورد ادم مال دکتر خجسته رو لطفا بذارید اگه میشه فقط زود تر چون دیگه زمانی بافی نمانده خییلیییییییممممنونننن

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
سلام لطفا ریکورد مدنی 5 ایشون هم درج کنید(نیاز شدید)
لطفا ریکورد م دنی 7 غیراین چیزی ک درج هست مال دکتر شهبازی رو بذارید ک در مورد شرکت رهن و..... باشه من واقعا نیاز دارم
با ریکورد ادم مال دکتر خجسته رو لطفا بذارید اگه میشه فقط زود تر چون دیگه زمانی بافی نمانده خییلیییییییممممنونننن
سلام
از دیروز پست ثبت درخواست هارو زدیم
اونجا هرچی نیاز دارید ثبت کنید برای درج در نرم افزار
درحال آماده سازی محتوا هستیم
(نگران نباشید.البته اگر تا اینجاش خوب خوندید.چون هنوز هم فاز دوم مطالعاتی برای آزمون وکالت مونده.ارشد که دیگه خیلی بیشتر)

Bhmn6464

دادپرور ساده
27 آوریل 2015
1
0
60
41
سلام فایلهای صوتی مدنی 5 دکتر شهبازی رو من پیدا نکردم تو سایت لطفا راهنمایی کنید من رو
با تشکر

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
سلام فایلهای صوتی مدنی 5 دکتر شهبازی رو من پیدا نکردم تو سایت لطفا راهنمایی کنید من رو
با تشکر
سلام
در بخش ریکوردها هست
اما از جلسه ششم ببعد مشکل کیفیت دارند
و مدت هاست قراره جایگزبن کنیم اما نسخه خوب و سالم یافت نشد
همچنین از این ببعد همه فایلهای صوتی و تصویری در مرکز رسانه ها درج خواهد شد:
http://rasane.dadparvar.ir

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

مشکات

دادپرور ساده
12 ژوئن 2016
4
0
70
30
این فایل تصحیح نشد ؟
دانلود کردم از 7 به بعد مشکل داره

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
این فایل تصحیح نشد ؟
دانلود کردم از 7 به بعد مشکل داره
فعلا خیر. هنوز نسخه جدیدی برای ما ارسال نشده که سالم باشه. دو پکیج ارسال شد که هردو یکسان بودند و مشکل داشتند.
(در حال حاضر موارد دیگر مثل آیین دادرسی های 2 و 3 دکتر شمس و جزاها در صف ارسال هستند و درج خواهند شد. اگر همین مدنی 5 برسه که درج خواهد شد در غیر اینصورت یک تدریس از مدنی 5 کتب معروف که بسیار هم باکیفیت هست درج خواهد شد)

بالا