آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ عقد اجاره

zeinab_j

دادپرور ساده
13 جولای 2013
2
0
125
اراک
سلام.بنده درمسافرت به مشهدبامادر ودوتاازدوستان.یک هتل کرایه کردیم برای اقامت3شب ونفری30هزارتومان.دریک اتاق4نفره سکونت کردیم.
بنده ومادرم شب اول ساعت12اتاق راترک کردیم
سرایدارهم کاملاازین موضوع باخبربود
ماازسرایدارخواستیم که پول مارو بدهدومابرویم یک هتل دیگه
ولی گف من به شما اقامت خواهم داد
خلاصه یک اتاق دونفره به ما دادن با یکسری اتفاقات
بعد 3روز خواستیم هتل رو ترک کنیم مدعی بودن که ماهم باید هزینه ی اتاق4نفره رابدهیم هم دونفره
من واسم سواله وقتی از اتاق4نفره استفاده نکردیم چراباید هزینشو بدیم؟
ممنو ن میشم به من پاسخ حقوقی بدهید

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
سلام.بنده درمسافرت به مشهدبامادر ودوتاازدوستان.یک هتل کرایه کردیم برای اقامت3شب ونفری30هزارتومان.دریک اتاق4نفره سکونت کردیم.
بنده ومادرم شب اول ساعت12اتاق راترک کردیم
سرایدارهم کاملاازین موضوع باخبربود
ماازسرایدارخواستیم که پول مارو بدهدومابرویم یک هتل دیگه
ولی گف من به شما اقامت خواهم داد
خلاصه یک اتاق دونفره به ما دادن با یکسری اتفاقات
بعد 3روز خواستیم هتل رو ترک کنیم مدعی بودن که ماهم باید هزینه ی اتاق4نفره رابدهیم هم دونفره
من واسم سواله وقتی از اتاق4نفره استفاده نکردیم چراباید هزینشو بدیم؟
ممنو ن میشم به من پاسخ حقوقی بدهید
قرار داد بین شما و هتل اجاره هستش
که مدت دار هم هستش
هرچند که برخی هم طبق ماده 10 میدونن این قرار داد رو.و برخی قرارداد خاص
بهرحال
و تا جایی که من میدونم (و در طول چند بار مسافرتم برخورد داشتم) وقتی قرار داد میبندید با هتل (مثلا برای 4 روز) برگه ای داده میشه و مدارکی ازتون گرفته میشه
و تا اون مدت معین تموم نشه قرارداد پابرجاست
مگر اینکه فسخ کنید.که در اینصورت مدارکتون رو میدن و برگه هم داده میشه و معلوم میشه که تصفیه شده و تخلیه هم شده
در غیر اینصورت توافق بین شما و هتل توافق شفاهی بوده.که در مقام اثبات هیچ کاری از دست شما برنمیاد
از لحاظ حقوقی ایشون حق دارند.هرچند از لحاظ شرعی و انصاف حق با شماست
جمع بندی پاسخ: اگر میتونید اثبات کنید که توافق کردید با مستخدم که به جای این جا ، به جای دیگه برید ، حق با شما خواهد بود. ادله اثبات هم که معلوم هستن
(لطفا سوالات رو در تالار پرسش و پاسخ یا مشاوره درج کنید.نه تالار درخواست ها.منتقل شد)

بالا