آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ راهنمایی برای تنظیم قرارداد رهن و تضمین(خیلی فوری هست)

hamid3pnn

دادپرور ساده
25 ژوئن 2016
3
0
60
42
با سلام و خسته نباشید
بین من و شخصی برای اجاره واحد تجاری , قراردادی در بنگاه نوشته شده و ان شاءالله ایشان پول پیش و اجاره را قراره پرداخت کنند و به من گفتند برای وام خود اشتغالی که از یک بانک برای واحد من میخوان بگیرن , بانک فقط قرارداد رهن کامل را برای پرداخت وام قبول میکنه و برای اینکار گفتند ما به یک بنگاه مراجعه کنیم و یک قرارداد تنظیم شود که انگار من واحد را به جای اجاره به اونا به صورت رهن کامل دادم تا بتونه قرارداد رو به بانک بدن که وام بگیرن و بانک قراره پول رو به حساب من بریزه که من هم به ایشون بدم,
در قرارداد بنگاه چه ضمانتی یا چه چیزی باید نوشته بشه که بعدا برای من دردسر نشه و طوری باشه که انگار من به ایشون یا به بانک , پول رهن کامل رو بدهکار نباشم چون فقط من پول پیش رو گرفتم که برای اون هم در بنگاه نوشتیم ولی برای کمک به ایشون که واحد من رو برای خوداشتغالی به بانک نشون بدن خواستم کمک کنم که انگار به ایشون رهن کامل دادم ولی نمیخوام خدای نکرده برای خودم مشکل بوجود بیاد که انگار سندی علیه من باشه که من پول رهن کامل رو گرفتم و میخوام مثلا متنی نوشته بشه که من پول رهن کامل ایشون رو کامل بهشون برگردوندم که بعدا نتونن ادعا کنن, چه کارهایی باید انجام بدم؟ مثلا ایشون نتونن بعدا خدای نکرده ادعا کنند که من پول رهن رو گرفتم و موقع تخلیه پس ندادم یا مثلا اگر اقساط بانک رو نریزن که بانک با من کاری نداره؟ چون من که ضامن ایشون نیستم؟
چک یا سفته برای تضمین رهن کامل که صوری هست رو باید تاریخدار بگیرم یا نوشته بشه جهت تضمین؟
آیا زمان پایان وام ایشون به من مربوط میشه؟ چون بعد از اتمام قرارداد اجاره ایشون , ناخودآگاه دیگه واحد تجاری من در اختیار ایشون نیست و به خودشون مربوط نمیشه؟ و اینکار برای من دردسر نمیشه که؟ مثلا بانک نیاد پول رو از من بخواد؟ چون من که ذینفع نیستم و فقط خواستم کار ایشون راه بیفته که البته واقعا واحد من رو اجاره کردند فقط چون بانک , واحدی رو قبول داره که رهن کامل شده باشه و من خواستم کار ایشون درست بشه قبول کردم دوتا قرارداد بنویسیم که خودشون اجاره به من پرداخت کنند و قرارداد رهن کامل رو به بانک بدن و من میخواستم علاوه بر گرفتن چک و سفته, ایشون در کاغذی بنویسن که من به ایشون بابت پول رهن بدهکار نیستم و شاهدی امضا کنن و قرارداد رهن رو قبل از تاریخ اجاره بنویسیم یا بعد از اون؟
خواهش میکنم دقیقا چیزهایی که جهت تضمین باید از ایشون بگیرم رو بفرمایید و اینکه متنی که باید ایشون بنویسه من به ایشون بدهکار نیستم و پول رهن رو پس دادم هم بفرمایید

خیلی ممنون به خاطر راهنمایی

قموشی

وکیل
دادپرور ساده
26 آوریل 2015
34
21
125
قزوین
باسلام
سوال کمی مبهم هستش
اماانچه من به صورت کلی استنباط کردم بایدگفت انچه در اجاره به عنوان رهن در عرف استعمال می شود باعقدرهن که بانک مدنظرش است فرق داردواثاران کاملا فرق داره
توعقدرهن شما اقساط بانک روندیددرنهایت ملک رومیفروشندو پول بانک روبرمی دارند
امارهن دراجاره فقط اجاره نمیگیریدواین دوتا کاملافدق دارندواگررهن بابانک ببندیدشماطرف بانک هستیدومستاجرشماکاره ای نیست اثاران کلا دامنگیرشمامیشود به نظررهن بابانک نبندیدبه نفع شماست

• آغازگر گفتمان

hamid3pnn

دادپرور ساده
25 ژوئن 2016
3
0
60
42
باسلام
سوال کمی مبهم هستش
اماانچه من به صورت کلی استنباط کردم بایدگفت انچه در اجاره به عنوان رهن در عرف استعمال می شود باعقدرهن که بانک مدنظرش است فرق داردواثاران کاملا فرق داره
توعقدرهن شما اقساط بانک روندیددرنهایت ملک رومیفروشندو پول بانک روبرمی دارند
امارهن دراجاره فقط اجاره نمیگیریدواین دوتا کاملافدق دارندواگررهن بابانک ببندیدشماطرف بانک هستیدومستاجرشماکاره ای نیست اثاران کلا دامنگیرشمامیشود به نظررهن بابانک نبندیدبه نفع شماست

سلام خیلی ممنون
من با بانک قرارداد نمیبندم چون وام گیرنده , من نیستم , من با این شخص الان قرارداد اجاره برای اجاره واحدم بستم و ایشون اسباب کشی کردند ولی چون برای وام گرفتن از بانک برای خوداشتغالی
باید ایشون یک واحد رو رهن کامل کنند و بانک قرارداد اجاره رو قبول نمیکنه و میگن فقط باید قرارداد رهن کامل باشه , قرار شده که چند روز بعد برای اینکه کار ایشون راه بیفته و بتونن خودشون از
بانک وام رو بگیرن , بیان و با من در بنگاه , یک قرارداد جدید رهن ببیندیم ولی بعدش بانک , پول رهن رو از طرف ایشون به حساب من واریز میکنه و قسطهای این وام به عهده ایشون هست و
من فقط پول رهن رو به ایشون قراره منتقل کنم که بتونن برای دفتر کارشون از اون استفاده کنن , انگار واحدم رو به این شخص رهن میدم که بتونه از بانک وام بگیره ولی فقط میخوام بدونم چه دستخطی یا چه مدارکی باید از ایشون بگیرم که قرارداد اصلی بین خودمون , همون قرارداد اجاره باشه و مثلا بعدا که خواستند واحد رو تخلیه کنند از من ,پول رهن وامی که از بانک گرفتن رو طلبکار نشن و فقط پول پیش قرارداد اصلی اجاره رو بهشون بدم و قرارداد اصلی در دادگاه , همون قرارداد اولی باشه که در بنگاه نوشته بودیم.

قموشی

وکیل
دادپرور ساده
26 آوریل 2015
34
21
125
قزوین
سلام گرمیتوانیدتلفنی من راهنمایی کنم چون چندتا سوال از شما بپرسم و راه صحیح رو پیشنهد کنم
09127848630

بالا