آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

درخواست درخواست ریکورد مدنی 5

Hamid_Moshtagh

دادپرور ساده
12 دسامبر 2013
13
27
190
بروجرد
با سلام, میخواستم درخواست کنم اگر امکانش هست ریکورد مدنی 5 دکتر شهبازی رو هم بزارید با توجه به اینکه فایلهای موجود مدنی 5 ایشون که گذاشتید خراب هستن, با تشکـــر

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
با سلام, میخواستم درخواست کنم اگر امکانش هست ریکورد مدنی 5 دکتر شهبازی رو هم بزارید با توجه به اینکه فایلهای موجود مدنی 5 ایشون که گذاشتید خراب هستن, با تشکـــر

سلام
احتمالا امشب یک پستی ارسال کنم و توضیحاتی درج کنم. برنامه هایی داریم. این مورد هم درج خواهد شد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

nezhad_mr@yahoo.com

دادپرور ساده
سلام
خداقوت، مدتی است مطلب جدیدی در سایت درج نشده است.
چنانچه امکان داره، مقدمه علم حقوق دکتر شهبازی و مدنی 4 دکتر جور ابراهیمیان و فایل های تدریس آقای دکتر عیسی امینی را جهت استفاده در سایت قرار دهید.
( چناچه به نحو دیگری امکان تهیه این فایل ها وجود دارد بفرمایید مانند خرید محصول ...) با تشکر

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
سلام
خداقوت، مدتی است مطلب جدیدی در سایت درج نشده است.
چنانچه امکان داره، مقدمه علم حقوق دکتر شهبازی و مدنی 4 دکتر جور ابراهیمیان و فایل های تدریس آقای دکتر عیسی امینی را جهت استفاده در سایت قرار دهید.
( چناچه به نحو دیگری امکان تهیه این فایل ها وجود دارد بفرمایید مانند خرید محصول ...) با تشکر
سلام
اخیرا بیش از سیصد مطلب جدید در سایت درج شده ! (طی دوهفته گذشته)
اما همانطور که قبلا عرض کردم فعالیت ملموس و درج فایلهای خاص و بسیار کاربردی رو از انتشار نرم افزار شروع میکنیم. یعنی تقریبا از نیمه دوم تیرماه

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
سلام میشه لطف کنید بفرمایید منظور از نرم افزار ک میفرمایی چی هست ؟؟؟میشه در موردش توضیحی بدین؟؟؟؟ممنون
درحال طراحی نرم افزار جامعی هستیم که هم از طریق اینترنت بهش دسترسی دارید. یعنی تحت وب. هم نسخه اندرویدی داره
که شامل خدمات جالیی مثل وجود همه قوانین و مقرره ها از ابتدای قانونگزاری تا امرور و وجود سیستم آزمون بسیار پیشرفته و بی نظیر با وجود تمام آزمون هایی که تاکنون برگزار شده هست. سیستم فروشگاهی هم برای خرید و فروش محصولات داره. مثل سایت و نرم افزار بازار. امکان دسترسی به تالارهم از طریق نرم افزار هستش. بخشی تحت عنوان شبکه اجتماعی هم داره برای ارتباط بین اعضا
در نسخه دو هم شبکه اجتماعیش ارتقا پیداخواهد کرد و در نسخه سه ابزار وکلا افزوده خواهد شد که امکاناتی بی نظیر خواهد داشت
این تنها تنها بخشی از ویژگی ها و صرفا اشاره کلی به موضو بود
اطلاعات تکمیلی بزودی درج خواهد شد

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
لطفن برای ریکورد مدنی 5 هم یه کاری کنید این فایلا ک همش خرابه اگه مدنی 5 رو هم درج کنید خیلی ممنون میشیم
نگران اون هم نباشید
اون هم درج میشه

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
سلام اقای حامد چی شد این برنامه ای ک گفتین؟؟؟!!!ممنون
سلام
یک چارتی که ارائه دو هفته پیش (و بیش از 400 نفر دانلودش کردن)
بعد از ارائه نرم افزار هم با تکیه بر اون و بصورت دقیق تر و جزئی تر پشتیبانی شروع میشه
نرم افزار کم مونده تکمیل شه.تقریبا دو هفته دیگه شاید ارائه شه (در هردو نسخه کامپیوتر و گوشی)

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
باسلام
خسته نباشید اقای عظیمی نرم افزار تموم نشده هنوز؟
سلام.ممنون.خیر. این پروژه مثل بقیه پروژه های سایرین یک برنامه ساده یا محدود نیست. یک پروژه کشوری با اهداف مختلف و البته بزرگ هست
هرچند ماه هاست که داریم کار میکنیم و بزودی ارائه خواهد شد ، اما نمیتونیم بخاطر کمی عجله کار کم کیفیت ارائه کنیم
اما نگران نباشید.خیلی زود ارائه خواهد شد.جوری که بتونید به اندازه کافی استفاده کنید برای آزمون های امسال

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
سلام اقای عظیمی ما هنوز منتظر نرم افزار هستیما
سلام
داریم آزمون درج میکنیم
کار شدیدا خسته کننده ایه. اما بخاطر شبیه سازی بیشتر ناچاریم تک تک سوالات رو درج کنیم با گزینه ها
آزمون ها هم واقعا زیادن

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
اقای عطیمی جی شد هنوز خبری نیست؟
سلام
والا خودمم خسته شدم کمی
انقد وسیعه که هرجاش درست میشه بازم یه جاش ایراد داره
امیده که فرداشب به حالت نسخه یک آزمایشی برسه

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
سلام اقای عظیمی نرم افزار چی شد پس؟
سلام
آماده شده
دارم صفحه اصلی سایت رو آماده میکنم که بعدش اراءه کنیم
چون پیگیر بودید لینکش رو براتون میفرستم علی الحساب سمت وبش رو تست کنید
نسخه اندرویدش رو هم همزمان بابقیه میتونید دانلود کنید

• آغازگر گفتمان

Hamid_Moshtagh

دادپرور ساده
12 دسامبر 2013
13
27
190
بروجرد
سلام اقای عظیمی, مدتیه مطلب جدیدی در سایت اضافه نشده که این خود نشان دهنده مشغله و زحمت بسیار شما جهت ارائه نرم افزاره,جدا خسته نباشید دوست عزیز

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
سلام اقای عظیمی, مدتیه مطلب جدیدی در سایت اضافه نشده که این خود نشان دهنده مشغله و زحمت بسیار شما جهت ارائه نرم افزاره,جدا خسته نباشید دوست عزیز
سلامت باشید
بزودی اراءه میشه کمی راحت میشم
حالا ما درج نکنیم شما نباید فعالیت کنید؟ فعالیت توی دادپرور یه روزی به کار میادها. دوستان هم براتون دعا میکنن موقع استفاده

• آغازگر گفتمان

Hamid_Moshtagh

دادپرور ساده
12 دسامبر 2013
13
27
190
بروجرد
حتما جناب عظیمی,بنده هم مدتی درگیر مشکلاتی بودم که امیدوارم پوزش بنده رو بپذیرید,طی این چند روز قصد دارم چندین مقاله با موضوعات روز حقوقی رو در تالار درج کنم و مجددا فعالیت رو شروع کنم,امیدوارم این مقالات برای تمام دوستان مخصوصا دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد مفید واقع بشه..

بالا