آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

حسن

حسنع

دادپرور ساده
9 دسامبر 2013
1
0
60
ایران-اصفهان-بادرود
سلام اگر امکان داره تا فردا سوالات کارشناسی ارشد از موسسه چتر دانش برای ما بگذاری به خاطر اینکه با قانون جدید اشنا نیستیم هر چه سریع تر این کار رو انجام دهید

صابری

دادپرور ساده
19 دسامبر 2013
15
3
230
ایران.مازندران.چالوس
با سلام سوالات دکتری خصوصی رو بزارین تو سایت اگه امکان داره
در ضمن با تشکر از زحمات بی شائبه شما کمال تشکر و قدردانی را دارم
خواهشا سوالات ازمون های ازمایشیه دور اندیشان هم رو سایت بزارین

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
برخی از مواردی که درخواست دادید در تالار آزمون های آزمایشی هستش
رجوع کنید و دریافت کنید
(و برای آزمون ارشدی که در پست ادل درخواست دادید: موارد موجوده.اما فعلا اجازه نشر داده نشده.به امید خدا پشتیبانی لحظه به لحظه آزمون ارشد از سال بعد انجام میشه.همونطور که شاهد بودید پشتیبانی دائم وکالت امسال انجام شد)

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
الان دو ساله که میخواین اجازه بگیرین
مستحضر هستید که نه ما و نه اعضای تالار وظیفه ای در قبال این مسائل نداریم
خصوصا که خدمات هم رایگان ارائه شده و تنها نشان از لطف اعضا و رتبه های برتر بوده و هست
اما بهر حال اعضا همیشه در پی ارائه خدمات هستند
موسسات هم رضایتی برای پخش آزمون های آزمایشی آن هم برای دکتری ندارند (کمی لیست قیمت های موسسات را مشاهده بفرمایید تا متوجه بشید)
بهرحال تمام سعی خواهد شد تا در نرم افزار همه موارد مجاز درج شود (کما اینکه در حال حاضر در حال درج هست و بسیاری مواردی نیز درج شده. فقط نه منطقی هست و نه وقت دارم که بگردم هرجا در تالار به کسی حرفی زدم پیدا کنم و بگم درج شد، بفرمایید چک کنید.البته برای شمایی که یک هفته ست عضو اینجا شدید طبیعیه از فعالیت ها خبر نداشته باشید. اما آقای صابری و آقادوستی مطمئنا ایمیل های مختلفی در این مدت یک و نیم ساله که عضو تالار هستند دریافت کردند)

واپسین ویرایش:
بالا