آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

درخواست جزوه مدنی

وجدان

دادپرور ساده
25 آگوست 2013
16
5
90
تهران
سلام عزیزان کسی جزوه مدنی مدرسان شریف رو دراختیار داره عنایت کنه ؟ممنون میشم .و اینکه نمی دونستم مدرسان شریفم چنین جزواتی هم داره .با این حال به فروشگاه شون سر زدم چنین جزوه ای نبود فقط مدنی یک ودو بود .باسپاس فراوان

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
سلام عزیزان کسی جزوه مدنی مدرسان شریف رو دراختیار داره عنایت کنه ؟ممنون میشم .و اینکه نمی دونستم مدرسان شریفم چنین جزواتی هم داره .با این حال به فروشگاه شون سر زدم چنین جزوه ای نبود فقط مدنی یک ودو بود .باسپاس فراوان
مدرسان شریف یک جزوه حدود 800 صفحه ای مدنی دارن که چیز جالبی هستش (البته برای دوره خوبه.یعنی در واقع یه بار قانون و ... رو خونده باشید حالا برای تثبیت مطالب یکبار این جزوه رو بخونید)
ناگفته نماند باید بادقت بخونید.چون متاسفانه موارد اشتباه زیاد به چشم میخوره (بنده یک بار کامل این جزوه رو بدقت خوندم.وتعداد اشتباهاتی که به چشم میخوره کاملا ملموسه.ولی بهرحال بعنوان جمع بندی چیز خوبیه)
این جزوه رو با اینکه داریم اما نمیتونیم فعلا منتشر کنیم. فعلا بخاطر مشغله ای که برای ساخت و تکمیل نرم افزارمون داریم وقت نکردیم با موسسات هماهنگی برای همکاری کنیم.بعد از اتمام پروژه شاید با برخی از موسسات صحبت کنیم.و موارد با کیفیت شون رو ارائه کنیم

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
سلام بابا ما رو کشتین با این برنامه پس کی ظهور میکنه این برناااامتون ممنون
انتظار ظهور شیرینه ;)
وقتی بیاد متوجه میشید چرا انقدر طول کشید!!! فقط بخش قوانینش هست که انقدر عقب انداخته کار رو

• آغازگر گفتمان

وجدان

دادپرور ساده
25 آگوست 2013
16
5
90
تهران
جان من اگه جزوه رو دارین در اختیارم قرار بدین آیین دادرسی مدنی که تکلیفش فعلا معلوم نیست جزوه که میفرمایین اجازه ندارین برنامه که اونم باید سماق بمکیم.اگه امسال نتونم توکانون قبول شم تبعید میشم به افغانستان .یا جایه دیگر .ممنونم

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
جان من اگه جزوه رو دارین در اختیارم قرار بدین آیین دادرسی مدنی که تکلیفش فعلا معلوم نیست جزوه که میفرمایین اجازه ندارین برنامه که اونم باید سماق بمکیم.اگه امسال نتونم توکانون قبول شم تبعید میشم به افغانستان .یا جایه دیگر .ممنونم
راستش وقتی هنوز توافقی نشده قانونا حق انتشار این جزوه کامل رو نداریم
از طرفی خود جزوه م رو چون مالکش هستم و اختیارش رو دارم و موسسه نمیتونه چیزی بگم به یکی از اعضا که قبلا خواسته بودن دادم که بخونن
اما در مورد نرم افزار باید بگم واقعا حجم اطلاعاتش بالاست و کاملترین مرجع میشه خصوصا از نسخه دوم.بهمین خاطر طول کشید.
ولی بزودی اراءه میکنیم که همه بهره ببرند.
جزوه هم که موارد عالی ای هست در تالار.اون مورد رو بعنوان نمونه گفتم فقط

araz13@yahoo.com

دادپرور ساده
20 دسامبر 2013
12
3
75
ماکو
سلام اقای عظیمی خسته نباشید ضمن عرض تشکر وقدردانی خدمت شما ازبابت ارائه فایل های صوتی که ما در مناطق دور هستیم و به این فایل ها نیاز داریم ازتون درخواستی داشتم اگر امکان دارد تدریس دانشگاهی برای ایین دادرسی مدنی و همچنین حقوق تجارت دکتررحیمی خجسته میگن خیلی عالی هستش اونم اگه دارید بزارید واقعا من الان به تجارت وایین دادرسی نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
سلام اقای عظیمی خسته نباشید ضمن عرض تشکر وقدردانی خدمت شما ازبابت ارائه فایل های صوتی که ما در مناطق دور هستیم و به این فایل ها نیاز داریم ازتون درخواستی داشتم اگر امکان دارد تدریس دانشگاهی برای ایین دادرسی مدنی و همچنین حقوق تجارت دکتررحیمی خجسته میگن خیلی عالی هستش اونم اگه دارید بزارید واقعا من الان به تجارت وایین دادرسی نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید
آیین دادرسی مدنی در بخش ریکورها (در تالار آثار.نه اون ریکوردهای بخش اشتراکی) هستش
بزودی هم آیین دادرسی های درخواستی هم درج میشه
اما تجارت دکتر رحیمی خجسته فعلا مجاز به انتشار نیست.اگر شد حتما درج میکنیم
( تجارت های دیگه هم در تالار ریکوردها که در تالار آثار حقوقی هستش موجوده که واقعا عالی هستن

araz13@yahoo.com

دادپرور ساده
20 دسامبر 2013
12
3
75
ماکو
آیین دادرسی مدنی در بخش ریکورها (در تالار آثار.نه اون ریکوردهای بخش اشتراکی) هستش
بزودی هم آیین دادرسی های درخواستی هم درج میشه
اما تجارت دکتر رحیمی خجسته فعلا مجاز به انتشار نیست.اگر شد حتما درج میکنیم
( تجارت های دیگه هم در تالار ریکوردها که در تالار آثار حقوقی هستش موجوده که واقعا عالی هستن
تدریس کلاس دانگشاهی هست تجارت؟اقای محبی نیا ایین دادرسی رو برا ازمون میگه من کلاس دانشگاهی میخواستم

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
تدریس کلاس دانگشاهی هست تجارت؟اقای محبی نیا ایین دادرسی رو برا ازمون میگه من کلاس دانشگاهی میخواستم
بله تجارت تدریس دانشگاهی هستش
درمورد تجارت دکتر رحیمی خجسته هم باید بگم تدریس ایشون هم موسسه ای و برای آزمون هست. و الا در دانشگاه مدنی تدریس میکنن که دوموردش فعلا درج شده
آیین دادرسی ای هم خیلی از اعضا سفارش دادن باز هم برای آزمون هست (ولی در کل منابع مفیدی بزودی درج خواهد شد)

araz13@yahoo.com

دادپرور ساده
20 دسامبر 2013
12
3
75
ماکو
بله تجارت تدریس دانشگاهی هستش
درمورد تجارت دکتر رحیمی خجسته هم باید بگم تدریس ایشون هم موسسه ای و برای آزمون هست. و الا در دانشگاه مدنی تدریس میکنن که دوموردش فعلا درج شده
آیین دادرسی ای هم خیلی از اعضا سفارش دادن باز هم برای آزمون هست (ولی در کل منابع مفیدی بزودی درج خواهد شد)
خیلی ممنون ازپاسختون من به شخصه چون ازمناطق خیلی دور و محروم ایران هستم خیلی به این ریکورد هانیازدارم بازم اززحماتتون شکر میکنم منتظرریکوردهای جدیدتون هستم

بالا