آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

درخواست جزا

azin

دادپرور ساده
27 آگوست 2012
8
0
80
ایران<مازندارن<ساری
عرض سلام وخسته نباشید به شما میخواستم یه جزوه یا کتاب برای جزا عموی واختصاصی به من بگید تا راحت بخونم چون دانشگاه که بودم بعضی مباحث رو استاد خوب توضیح نداده لطفا راهنمایی کنید

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
من همونطور که میدونید دارم بخش اشتراکی رو مدیریت میکنم الان
چند لحظه صبر کنید خانم قیامی کامل در این زمینه کمکتون میکنن (انقدر این مدت ایشون به سوالات مشابه این مورد پاسخ دادن که متخصص شدن در این زمینه :sh (59):)

Ameneh-Ghiami

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
710
288
4,225
رشت
با سلام خدمت خانوم فاضلی عزیز
و ممنونم از لطف جناب عظیمی
راستش، باتوجه به دیدگاه دوستانی که کتبی رو برا آزمون ها خوندن و اطلاعاتی که خودم دارم، چند مورد رو عرض میکنم خدمتتون
کتابهای آقای امین بخشی زاده واقعا مستدل و مستند به مواد قانونی جدید هستش و تا جایی که اطلاع دارم اغلب دوستانم هم راضی بودن (خودمم از ترم 4 از وبلاگ ایشون جزواتشون رو مطالعه میکنم و با نثر ایشون آشنا هستم)
از طرفی، چند مدت قبل کلاس های مجازی حقوق جزای عمومی در سایت موسسه دور اندیشان درج شد که مدرسش خانم دکتر شادی عظیم زاده بودن که خانم مرضیه عسگری هم لطف کردن و اینجا گذاشتن
اگه درباره ی کتاب ایشون هم شنیدین، پیشنهاد میکنم اول این 8 جلسه تدریس رو گوش بدین و اگه از نحوه ی تدریس ایشون خوشتون اومد از کتابشون استفاده کنین
موسسه ی کمک آزمون هم در این زمینه قوی عمل کرده، استاد مهدی صیادی مدرس حقوق جزای این کارگاه هست که البته بنده در بخش ریکوردهای تالار از تدریس ایشون فایل هایی رو گذاشتم؛ اگه خواستین بعضی از اون فایل ها رو بررسی کنین تا بهتر با گفتارشون آشنا بشین
اما از یکی از اساتید که پرسیدم گفتن فعلا در زمینه ی حقوق جزای عمومی دکتر جنت مکان کتاب نوشتن ؛ راستش من خودم این کتاب رو اصلا نخوندم و فقط اسمشو شنیدم
در مورد جزای اختصاصی هم فعلا حرفی زده نشده چون همونطور که میدونین از ماده 498 تا آخر قانون دائمی بوده و تغییر نکرده
اگه بازم سوالی بود، خوشحال میشم در حد توانم کمکتون کنم.

S.Hashem_Mohammadi

دادپرور ساده
24 دسامبر 2012
4
0
105
خوزستان
با سلام خدمت خانوم فاضلی عزیز
و ممنونم از لطف جناب عظیمی
راستش، باتوجه به دیدگاه دوستانی که کتبی رو برا آزمون ها خوندن و اطلاعاتی که خودم دارم، چند مورد رو عرض میکنم خدمتتون
کتابهای آقای امین بخشی زاده واقعا مستدل و مستند به مواد قانونی جدید هستش و تا جایی که اطلاع دارم اغلب دوستانم هم راضی بودن (خودمم از ترم 4 از وبلاگ ایشون جزواتشون رو مطالعه میکنم و با نثر ایشون آشنا هستم)
از طرفی، چند مدت قبل کلاس های مجازی حقوق جزای عمومی در سایت موسسه دور اندیشان درج شد که مدرسش خانم دکتر شادی عظیم زاده بودن که خانم مرضیه عسگری هم لطف کردن و اینجا گذاشتن
اگه درباره ی کتاب ایشون هم شنیدین، پیشنهاد میکنم اول این 8 جلسه تدریس رو گوش بدین و اگه از نحوه ی تدریس ایشون خوشتون اومد از کتابشون استفاده کنین
موسسه ی کمک آزمون هم در این زمینه قوی عمل کرده، استاد مهدی صیادی مدرس حقوق جزای این کارگاه هست که البته بنده در بخش ریکوردهای تالار از تدریس ایشون فایل هایی رو گذاشتم؛ اگه خواستین بعضی از اون فایل ها رو بررسی کنین تا بهتر با گفتارشون آشنا بشین
اما از یکی از اساتید که پرسیدم گفتن فعلا در زمینه ی حقوق جزای عمومی دکتر جنت مکان کتاب نوشتن ؛ راستش من خودم این کتاب رو اصلا نخوندم و فقط اسمشو شنیدم
در مورد جزای اختصاصی هم فعلا حرفی زده نشده چون همونطور که میدونین از ماده 498 تا آخر قانون دائمی بوده و تغییر نکرده
اگه بازم سوالی بود، خوشحال میشم در حد توانم کمکتون کنم.
سلام
میشه لطف کنید آدرس وبلاگ آقای بخشی زاده رو مرقوم بفرمائید شاید بشه جزوه جزای عمومی 2 که براساس قانون جدید نوشته شده رو پیدا کرد
متشکرم

Ameneh-Ghiami

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
710
288
4,225
رشت

S.Hashem_Mohammadi

دادپرور ساده
24 دسامبر 2012
4
0
105
خوزستان

Ameneh-Ghiami

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
710
288
4,225
رشت
تشکر از لطف شما سرکار خانم قیامی
شما کتاب یا جزوه جزای عمومی 2 که براساس قانون جدید نوشته شده سراغ ندارید که خوب باشه وبشه ازش بهره برد ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
خواهش میکنم
کتاب آقای بخشی زاده ودکتر عظیم زاده به صورت کلی در مورد جزای عمومی هستش اما کتاب استاد ساولانی که بر اساس قانون جدیدم هست طبق سرفصل های دانشگاهی هستش.

S.Hashem_Mohammadi

دادپرور ساده
24 دسامبر 2012
4
0
105
خوزستان
خواهش میکنم
کتاب آقای بخشی زاده ودکتر عظیم زاده به صورت کلی در مورد جزای عمومی هستش اما کتاب استاد ساولانی که بر اساس قانون جدیدم هست طبق سرفصل های دانشگاهی هستش.
کتاب استاد ساولانی مربوط به جزای عمومی 2 هست یا به صورت کلی هستش ؟
لطف می کنید اسم کتاب وانتشارات اون رو بنویسید ؟
متشکرم

Ameneh-Ghiami

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
710
288
4,225
رشت
کتاب استاد ساولانی مربوط به جزای عمومی 2 هست یا به صورت کلی هستش ؟
لطف می کنید اسم کتاب وانتشارات اون رو بنویسید ؟
متشکرم
کتاب استاد ساولانی تحت عنوان کلی "حقوق جزای عمومی" هست
اما بر اساس توضیحات موسسه ی دادآفرین با سرفصل هایی که در دانشگاه تدریس میشه منطبقه
از سایت دادآفرین میتونید بیشتر اطلاعات بگیرید(و البته دقیقتر!)
انتشارات

• آغازگر گفتمان

azin

دادپرور ساده
27 آگوست 2012
8
0
80
ایران<مازندارن<ساری
سلام تو رو خدا جواب من هم بدید الان چند بار دارم این سوال رو میپرسم کسی هم جواب نمیده کتابی که منو در فهم درست ایین دادرسی مدنی کمک کنه اخه تو دانشگاه استادم تدریسش خوب نبود مشکل دارم

• آغازگر گفتمان

azin

دادپرور ساده
27 آگوست 2012
8
0
80
ایران<مازندارن<ساری
اقای عظیمی خواهشا شما جواب منو بدیدددددددددددددددددددددددددددددد یه کتاب خوب در مورد ایین دادرسی مدنی خواهشا جواب بدید

SinA66SinA

دادپرور ساده
4 فوریه 2013
8
4
165
تهران
اقای عظیمی خواهشا شما جواب منو بدیدددددددددددددددددددددددددددددد یه کتاب خوب در مورد ایین دادرسی مدنی خواهشا جواب بدید

منظور شما کتابی باشه!؟ بغیر از سه جلد دکتر شمس!؟
درنظم های ادم هیچکدوم خوب نیستند، البته خوب یعنی مطالب صد درصدی و کامل نیست وگرنه ۷۰ ۸۰ درصد مطالب در همه کتابها هست
همین سه جلدی شمس هم دقیقا کپی یک مجموعه کتاب دیگریه
اگر ادم هیچی بلد نیستید فقط سه جلدی دکتر شمس و یا کلاس موسسات
نمیشه یک کتابی معرفی کرد که شما با همون بک کتاب شما به تمام مطالب ادم مسلط بشید
یا در مطلب قبلی همین کتاب جزای عمومی ساولانی رو کسانی درک میکنن یه اموخته ای از جزای عمومی قبلی داشته باشن
وگر نه بعد این همه مدت که خود دکتر اردبیلی در تنظیم قوانین جزای عمومی جدید نظارت داشتند اخیرا جلد یک کتاب رو تونستند به اتمام برسونن، که فعلا مراحل چاپ رو میگذرونه
وگر نه بازار پر از کتابهای جدید جزای عمومی که تماما غلط تماما!

beh-nam

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
72
44
450
تهران

سلام
سه جلد بنیادین دکتر شمس ساده ترین و کاملترین منبع برای یادگیری هستند که برای شروع خوبه، کنار قانون حتما مطالعه کنید...
بعد از اون پی کتب تکمیلی باشید...

• آغازگر گفتمان

azin

دادپرور ساده
27 آگوست 2012
8
0
80
ایران<مازندارن<ساری
مرسی بابت راهنمایی همه اخه به نظر شما من تا بهمن میتونم ایین دادرسی مدنی رو خوب با سه تا کتاب متوجه بشم خیلی استرس دارم

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
مرسی بابت راهنمایی همه اخه به نظر شما من تا بهمن میتونم ایین دادرسی مدنی رو خوب با سه تا کتاب متوجه بشم خیلی استرس دارم

بله.حتما میتونید
ببینید شما از الان تا کنکور ارشد تقریبا سه ماه وقت دارید
هرکدوم از این کتاب هارو میشه در کمتر از یک هفته مسلط شد.کامل (البته برای دانشجوی حقوقی که قبلا هم آ.د.م خونده باشه)
بعدش هم با دوره میتونید کامل کنید تسلطتون رو
(مطلب عنوانش "جزا" بود.ببینید چی شد!)

(ارسال شده از طریق نرم افزار تالار - Galaxy S3 )

بالا