آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ تعیین شرط برای فروش منزل

worship_u

دادپرور ساده
3 ژوئن 2013
1
0
85
ایران تهران تهران
با سلام
اپارتمانی خریداری شده که قرار است 5دنگ ان به نام شخص الف و یک دنگ به نام شخص ب باشد
امکان دارد که در سند منزل و یا به شکل دیگری،شرط گذاشت که این دو نفر حق فروش دنگ خود را به شخص سوم دیگری ندارند و شخص الف فقط میتواند به شخص ب بفروشد و برعکس؟

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
جناب ایزدی از اونجا که شما حقوقی نیستید لذا من اصطلاحات اختصاصی به کار نمیبرم تا راحت تر متوجه حرفام بشید
ببینید این شرط که شما فرمودید رو بطور دائمی نمیشه گذاشت.البته نظرات مختلفه.اما چیزی که بیشتر پذیرفته شده اینه که نمیشه اینکار رو کرد که (مثلا) در فرضی که یک دانگ برای من هستش و 5 دانگ برای شما ، شما شرط کنید که من به کسی جز شما نتونم بفروشم
پس این شرط رو نمیشه گذاشت
اما به نظرم این رو هم بدونید میتونه مفید باشه که : در اینجور موارد یه حقی بطور ضمنی وجود داره.و نیاز نیست شرط بشه.و اون اینه که : من هروقت بخوام بفروشم باید اول به شما بگم.اگر خریدید که هیچ.اگر نه ، من میتونم به کس دیگه بفروشم.این یعنی شما حق تقدم دارید نسبت به بقیه افراد.
حتی اگر من برم بدون اینکه به شما بگم به کس دیگه ای بفروشم ، شما حق دارید همون مبلغ رو به من بدید و اون قمست رو از خریدار پس بگیرید و مال خودتون بشه

بالا