آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

برنامه مطالعه ازمون وکالت

وجدان

دادپرور ساده
25 آگوست 2013
16
5
90
تهران
سلام خدمت عزیزان .از دوستان کسی برنامه مطالعه ای آزمون وکالت رو که دادپرور به اشتراک گذاشته بود رو در اختیار دارن .؟ممنون میشم در اختیارم قرار دهید. همچنین کسی از کتاب آیین دادرسی مدنی که قرار بود در اختیار دادپروری ها قرار بگیره خبری داره؟

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
سلام خدمت عزیزان .از دوستان کسی برنامه مطالعه ای آزمون وکالت رو که دادپرور به اشتراک گذاشته بود رو در اختیار دارن .؟ممنون میشم در اختیارم قرار دهید. همچنین کسی از کتاب آیین دادرسی مدنی که قرار بود در اختیار دادپروری ها قرار بگیره خبری داره؟
سلام
{ دانستنی و آموزه های حقوقی } - اسکلت کلی برنامه ریزی مطالعاتی برای آزمون های حقوقی (کانون و ارشد و ...) | تالارگفتمان دادپرور
کتاب هم وقتی منتشر شه به اعضای تالار اطلاع رسانی میشه.چیز زیادی نباید مونده باشه

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
رمز فایل زیپ رو از کجا باید دونست ؟؟
هم در پست اول گفتم.دقیقا در خط آخر (که تاکید هم کردم که لطفا پست رو کامل بخونید.اما گویا نخوندید!!)
هم در پست دوم و سوم خانم اسلامی پرسیدند و مجددا گفتیم که رمز چی هست
رمز: dadparvar.ir

ez.dehghani

دادپرور ساده
9 جولای 2014
2
0
75
هم در پست اول گفتم.دقیقا در خط آخر (که تاکید هم کردم که لطفا پست رو کامل بخونید.اما گویا نخوندید!!)
هم در پست دوم و سوم خانم اسلامی پرسیدند و مجددا گفتیم که رمز چی هست
رمز: dadparvar.ir

بله بعدش که cm دادم اونارو دیدم ، ببخشید

بالا