- سرپرست
اگر به تاپیکی که در مورد انواع گروه و حریم آنها ایجاد شده بود توجه کرده باشید (و یا اینکه اصلا تا الان اقدام به ایجاد یک گروه کرده باشید) حتما متوجه شده اید که گزینه های مختلفی پیش روی تان هست که می توانید گروه تان را به روش های مختلف مدیریت و قانونمند کنید.
اما ممکن است با وجود توضیحاتی که در مورد بخش های مختلف آن داده شده است، بازهم برای تان سوال پیش بیایید که «اصلا کدام نوع گروه مناسب فعالیت یا موضوع گروه من است؟» یا «با توجه به اهداف گروهم، چه حریمی برایش تعیین کنم؟».
برای این منظور، توضیحاتی در این تاپیک درج می کنم تا راهنمایی خلاصه وار برای تازه واردتان باشد. (این نکات صرفا حاصل تجربه ست و الزاما در هر موردی کارا نخواهد بود)
[fa=fa-check][/fa] اگر گروهی ایجاد کرده اید که جنبه عمومی دارد، پس بهتر است:
[fa=fa-user-times][/fa] گزینه «اجازه به مهمان ها برای ارسال پست» صرفا به گروه هایی توصیه می شود مدیران شان هیچ هدفی از افزایش اعضای گروه شان ندارند. چرا که فعال بودن این گزینه باعث می شود هر بازدیدکننده ای حتی بدون عضویت در گروه بتواند از امکانات آن بهره مند شود. لذا کمتر کسی ممکن است در این حالت اقدام به پیوستن به گروه کند. در نتیجه اعضای گروه به کندی افزایش خواهد یافت و طبیعتا مدیران از برخی منافع احتمالی محروم می شوند (مثل ارسال اطلاعیه همگانی به اعضا در زمان های مختلف با اهداف مختلف)
[fa=fa-calendar-o][/fa] «اجازه به اعضا برای ایجاد رویداد» به گروه های کاملا عمومی توصیه می شود. بخش رویدادها ابزاری مفید و کارا برای اطلاع رسانی از برنامه هاست. لذا هرچه منظم تر و دقیق تر استفاده شود، خروجی بهتری خواهد داشت. اگر روی بخش رویدادها حساس هستید، بهتر است این گزینه را غیرفعال کنید تا فقط مدیران گروه بتوانند رویداد جدید ایجاد کنند.
[fa=fa-check][/fa] اگر گروهی ایجاد کرده اید که جنبه خصوصی دارد، پس بهتر است:
اما ممکن است با وجود توضیحاتی که در مورد بخش های مختلف آن داده شده است، بازهم برای تان سوال پیش بیایید که «اصلا کدام نوع گروه مناسب فعالیت یا موضوع گروه من است؟» یا «با توجه به اهداف گروهم، چه حریمی برایش تعیین کنم؟».
برای این منظور، توضیحاتی در این تاپیک درج می کنم تا راهنمایی خلاصه وار برای تازه واردتان باشد. (این نکات صرفا حاصل تجربه ست و الزاما در هر موردی کارا نخواهد بود)
[fa=fa-check][/fa] اگر گروهی ایجاد کرده اید که جنبه عمومی دارد، پس بهتر است:
- حریم آن را باز انتخاب کنید
- در قسمت تایید عضویت، گزینه «هرکسی می تواند عضو گروه شود بدون اینکه نیاز باشد مدیری درخواستش را بپذیرد.» را انتخاب کنید.
- نیازی نیست گزینه «هرکس قبل از ثبت درخواست عضویت، یک توضیح مختصر بدهد» فعال باشد.
- در قسمت تایید ارسال ها، فقط گزینه «اجازه ارسال پست به اعضا» فعال باشد.
- گزینه « اجازه به اعضا برای ایجاد رویداد» هم فعال باشد.
[fa=fa-user-times][/fa] گزینه «اجازه به مهمان ها برای ارسال پست» صرفا به گروه هایی توصیه می شود مدیران شان هیچ هدفی از افزایش اعضای گروه شان ندارند. چرا که فعال بودن این گزینه باعث می شود هر بازدیدکننده ای حتی بدون عضویت در گروه بتواند از امکانات آن بهره مند شود. لذا کمتر کسی ممکن است در این حالت اقدام به پیوستن به گروه کند. در نتیجه اعضای گروه به کندی افزایش خواهد یافت و طبیعتا مدیران از برخی منافع احتمالی محروم می شوند (مثل ارسال اطلاعیه همگانی به اعضا در زمان های مختلف با اهداف مختلف)
[fa=fa-calendar-o][/fa] «اجازه به اعضا برای ایجاد رویداد» به گروه های کاملا عمومی توصیه می شود. بخش رویدادها ابزاری مفید و کارا برای اطلاع رسانی از برنامه هاست. لذا هرچه منظم تر و دقیق تر استفاده شود، خروجی بهتری خواهد داشت. اگر روی بخش رویدادها حساس هستید، بهتر است این گزینه را غیرفعال کنید تا فقط مدیران گروه بتوانند رویداد جدید ایجاد کنند.
[fa=fa-check][/fa] اگر گروهی ایجاد کرده اید که جنبه خصوصی دارد، پس بهتر است:
- حریم آن را بسته انتخاب کنید
- در قسمت تایید عضویت، گزینه «هر درخواست عضویتی باید توسط مدیران گروه تایید شود» را انتخاب کنید. (مدیران فعالی داشته باشید)
- بهتر است گزینه «هرکس قبل از ثبت درخواست عضویت، یک توضیح مختصر بدهد» فعال باشد.
- در قسمت تایید ارسال ها، گزینه «اجازه ارسال پست به اعضا» فعال باشد. (نیازی نیست پست ها پیش از نمایش مدیریت شوند. اما اگر عضوی خلاف قوانین گروه مطلب ارسال کرد، وی را از زبانه اعضا برای مدت کوتاه یا برای همیشه مسدود کنید)
- گزینه « اجازه به اعضا برای ایجاد رویداد» غیر فعال باشد.
- گروه هایی که موسسات آموزش عالی بطور اختصاصی برای داوطلبان شان ایجاد می کنند.
- گروه هایی که افراد بطور اختصاصی ایجاد می کنند و مایلند که تنها اعضای گروه قادر به استفاده از محتوا و امکاناتش باشند.
- گروه هایی که اساتید برای دانشجویان مرتبط با خود یا زمینه مطالعاتی یا تدریسی خود ایجاد می کنند.
- گروه های اختصاصی که صرفا دانشجویان یک گرایش خاص یا شاغلان در یک حرفه خاص را به عضویت می پذیرند.
- گروه های علمی و پژوهشی خصوصی که برای گفتمان های علمی خصوصی ایجاد می شوند.
- گروه هایی که برای فعالیت خاصی ایجاد شده و افراد خاصی را به عضویت می پذیرند (مثل گروه کنکوری. که صرفا کنکوری ها را می پذیرند)
- و هر نوع گروهی که حالت عمومی نداشته و حریمش خصوصی و یا اختصاصی است.
واپسین ویرایش: