آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ وجه التزام قرادادهای بین کارفرما و پیمانکار

taghahang

دادپرور ساده
28 فوریه 2013
1
0
85
گلستان
با سلام .اینجانب به عنوان نماینده شرکت پیمانکاری اقدام به قراداد اجرای اسکلت فلزی با یک شرکت سوله سازی به صورت دستمزدی کردم و بعد از عقد قراداد و در طی یک صورتجلسه مصالح مورد نیاز عملیات ساخت که شامل ورق فلزی بود را به کارگاه سوله ساز ارسال نمودم و در همین صورتجلسه قید شد که سوله ساز ورق ها را تبدیل به قطعات کرده و ظرف مدت 15 روز ارسال نماید در غیر اینصورت به از هر روزتاخیرمبلغ یک میلیون تومان جریمه به طرف مقابل پرداخت نماید اما سوله ساز بار را ارسال کرد و مقدار وزنی 12000 کیلوگرم از کل بار که حدود 70000 کیلو بودرا نفرستاد و علی رغم ارسال اظهارنامه باز هم از ارسال بار امتناع کرد و درخواست پول مازاد کرد در صورتی که کل پول دستمزد را گرفته بود . حال با توجه به صورتجلسه این وجه التزام به بنده تعلق می گیرد یا نه و در صورتی که تعلق می گیرد چه مقدار و تا چه زمانی تعلق میگیرد . با تشکر​

Hossein-Yavari

وکیل
4 فوریه 2013
24
6
605
کرج
به نام خدا
با سلام خدمت دادپروری عزیز در مورد سوال شما بایدعرض کنم قرارداد فی مابین بسیار مهم میباشد و ممکنه جوابی که میدم چون کامل قراردادرو ندیدم کامل نباشه اما در هر حال چند فرض را در نظر میگیرم که شما با قرارداد تطبیق بدهید هرکدام بود جواب شما میشه
در فرض اول اگر در قرارداد شما اینطور ذکر شده باشد یا اینگونه مفهوم دهد که شرکت باید تمام ورقهارا تبدیل کرده تحویل دهد و اینکار را انجام ندهد هرچند اگثر کار تحویل شده باشد چون در قرارداد تحویل کل کار بوده و انجام نشده باید تمامی خسارت شمارا بدهد یعنی هر روز دیر کرد مساوی با کل خسارت
فرض دوم اگر این مفهوم از قرارداد که تحویل کل است نباشد در اینصورت کارشناس خسارات شمارا محاسبه خواهد کرد و دادگاه رای صادر مینماید
باید عرض کنم البته باید دید شرکتی که به تعهد خود پایبند نبوده به چه دلیلی است که طبق گفته های شما اگر فقط مبلغ بیشتر از قرارداد فی مابین باشد آن هم بی جهت و خارج از قرارداد باید خسارات شماراهم حبران نماید که بستگی به نظر دادگاه دارد
موفق و پیروز باشید

بالا