آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

درخواست نکات کلیدی مدنی

وجدان

دادپرور ساده
25 آگوست 2013
16
5
90
تهران
سلام خدمت آقای عظیمی دوس داشتنی .ضمن قدر دانی از محبت شما خواستم بدونم نکات مهم مدنی که کامل وجامع باشه تو آرشیو تون هست توسایت بزارین ؟ممنونتون میشم .تشکر .

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
486
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
سلام خدمت آقای عظیمی دوس داشتنی .ضمن قدر دانی از محبت شما خواستم بدونم نکات مهم مدنی که کامل وجامع باشه تو آرشیو تون هست توسایت بزارین ؟ممنونتون میشم .تشکر .
یک سری موارد که درج شده
اما اینکه نکات در حدی کامل و جامع باشن که بشه بعنوان منبع در آزمون و ... حداقل بعنوان منبعی جهت دوره کردن کارا باشه باید بگم جزء برنامه هایی هستش که قراره با ارائه نرم افزار تا روز آزمون انجام بدیم

• آغازگر گفتمان

وجدان

دادپرور ساده
25 آگوست 2013
16
5
90
تهران
سلام بزرگوار ودوست عزیز ضمن تشکر از محبت شما لطفا میشه بفرمایید کتاب ا.د.م که قرار بود منتشر بشه چی شد آیا امیدی بهش هست که به دست ما برسه وعظیمی جان برام سواله که چرا شما اقدام به تاسیس موسسه آموزشی حقوقی برای آمادگی آزمونها نکردین من خودم نه به عنوان دادپروری به عنوان فردی حقوق خوان اعتماد کاملی دارم .

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
486
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
سلام بزرگوار ودوست عزیز ضمن تشکر از محبت شما لطفا میشه بفرمایید کتاب ا.د.م که قرار بود منتشر بشه چی شد آیا امیدی بهش هست که به دست ما برسه وعظیمی جان برام سواله که چرا شما اقدام به تاسیس موسسه آموزشی حقوقی برای آمادگی آزمونها نکردین من خودم نه به عنوان دادپروری به عنوان فردی حقوق خوان اعتماد کاملی دارم .
کتاب مذکور ارائه خواهد شد
مراحل پایانی هستش
(فعلا چند برنامه داریم.اونها که پیش بره به امید خدا موسسه ای با فعالیت ها وخدمات نوین و متنوعی تاسیس خواهیم کرد)

• آغازگر گفتمان

وجدان

دادپرور ساده
25 آگوست 2013
16
5
90
تهران
سلام خدمت آقای عظیمی تبریک میگم طراحی سایتتون خوبه انشاا... مبارک باشد . ممنونم از حمایت هاتون ***کاش تنها هدفی که در زندگی دارم بتوانم جامع عمل به پوشانم نه به خاطر اسم ورسمش فقط به خاطر هدفی که دارم .حمایت های شما مرا در رسیدن به تنها هدفم دلگرم و امیدوارتر میکندهدفم جز وکالت چیز دیگری نشست هرچند دورو دراز است .ممنون ازلطف تون.

بالا