آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ نحوه و شرائط طرح دعوای الزام به تمکین زوجه

Faranak-Amini

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
275
9
4,195
استان مرکزی
سلام، لطفا بفرمائید مراحل گرفتن وکیل جهت درخواست عدم تمکین زوجه چگونه است و مراحل چگونه و تا چه زمانی به طول می انجامد. خانم بنده بی دلیل در منزل پدرش است و راضی به ادامه زندگی نمی شود. در ضمن هزینه های گرفتن وکیل را در این زمینه بفرمائید. من در تهران هستم و منزل پدر همسرم در کرج است، آیا این موضوع تداخل در کارهای قضایی ندارد؟ مدارک لازم جهت ارائه به وکیل را نیز اعلام نمائید. با تشکر

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
486
20,100
33
کرج
hamedazimi.me
سلام، لطفا بفرمائید مراحل گرفتن وکیل جهت درخواست عدم تمکین زوجه چگونه است و مراحل چگونه و تا چه زمانی به طول می انجامد. خانم بنده بی دلیل در منزل پدرش است و راضی به ادامه زندگی نمی شود. در ضمن هزینه های گرفتن وکیل را در این زمینه بفرمائید. من در تهران هستم و منزل پدر همسرم در کرج است، آیا این موضوع تداخل در کارهای قضایی ندارد؟ مدارک لازم جهت ارائه به وکیل را نیز اعلام نمائید. با تشکر

با سلام . در صورت عدم تمکین زوجه ، زوج می تواند دادخواست « الزام به تمکین »به دادگاه محل اقامت خوانده(زوجه) تقدیم کند. همچنین می توان قبل از اقدام به تنظیم دادخواست از طریق اظهارنامه مراتب ترک منزل و عدم تمکین زوجه و اخطار در مورد بازگشت به منزل مشترک و از سرگیری زندگی مسالمت آمیز را به وی گوشزد کرد. برای الزام به تمکین باید مقدمات این امر آماده باشد. مثلا تهیه منزل مناسب و در خور شأن برای زندگی مهیا بوده و زوجه برای بازگشت به زندگی مشترک مواجه با تهدید مالی ، جانی و یا عرضی نباشد. اگر بخواهید موضوع را به وکیل بسپارید باید به یکی از وکلا ( ترجیحا در محل دادگاهی که باید دادخواست مطرح شود مثلا در کرج) مراجعه کرده و با در دست داشتن مدارک زوجیت مانند عقدنامه و شناسنامه و کارت ملی و اگر قبلا سابقه دادگاه یا دعوائی با زوجه داشته اید با مدارک مربوط، نسبت به انجام وکالت در موضوع الزام به تمکین مذاکره و موافقت نمائید. حق الوکاله وکیل طبق تعرفه در امور غیرمالی تا چهارصد هزار تومان است ولی این تعرفه اغلب رعایت نمیشود و بسته به توافق طرفین( وکیل و موکل) حق الوکاله و نحوۀ پرداخت آن پس از مذاکره و توافق تعیین می گردد. . طول زمان رسیدگی هم به دادگاه ها و تراکم پرونده ها و موارد دیگری بستگی دارد که قابل پیش بینی نیست. موفق باشید

بالا