آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ مشورت در مورد این قرارداد

دختر باران

دادپرور ساده
5 فوریه 2013
19
0
85
اصفهان
سلام.
من یه خونه پیش فروش از یه شرکت انبوه ساز خریدم. یه قرارداد تو خود شرکت تنظیم کردیم و هر دو طرف اون رو امضا کردیم و تموم شد.
میدونید که تو قراردادهای پیش فروش این روزها مشکلات بسیاری پیش میاد. این شرکت میگه ما برای تضمین کارمون حاضریم در دفترخونه از 72 حبه مادرسند زمین مجتمع هم سهم شما رو همین الان به نامتون بزنیم. طبق محاسبه ی ما برای یه مجتمع 100 واحدی، سهم ما از این مادرسند از نظر مادی ارزش چندانی نداره.
حالا سوال من اینه: آیا این دفترخونه رفتن واقعا ضمانتی برای اطمینان حقوقی به این شرکت هست؟! طبق فهم کم من از مسایل حقوقی، اینکه از 72 حبه زمین سهم ما رو الان سند کنن هیچ ضمانتی بر اطمینان به شرکت نیست! اگه دو روز دیگه این شرکت جمع کرد و فرار کرد!، غیر از این یه تیکه زمین که به نام ما زدن چیز دیگه ای رو نمیشه ثابت کرد. درسته؟ از طرفی محضری کردن این مورد حدود 350 تومن برا ما هزینه داره. اینه که اگه فایده ای نداشته باشه، لزومی نداره این 350 تومن رو واریز کنیم. راستی با محضر خونه ای که این شرکت باهاشون کار میکنه تماس گرفتم، گفت به نظر من این چیزی که اینا محضری میکنن فقط در این حد به دردتون میخوره که بعدها بگید ما در این تاریخ قرارداد رو بستیم!
امیدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم. سوالم اینه که آیا محضری کردن این جریان تضمینی برای خونه ای که پیش خرید کردیم هست؟ اگر بعدها مشکلی پیش اومد(مثلا شرکت به هر دلیلی کلاهبرداری کرد)جایی به دردمون میخوره؟

واپسین ویرایش بدست یکی از سرپرستان:

Hossein-Yavari

وکیل
4 فوریه 2013
24
6
605
کرج
با سلام
در رابطه با سوال شما که فرمودیدآیا محضری کردن این جریان تضمینی برای خونه ای که پیش خرید کردیم هست؟باید عرض کنم شما در محضر سهم خودتون از زمین را به صورت رسمی معامله میکنید در اینجا شما 2 قرارداد بسته اید یک قرارداد عادی که بین خودتون و شرکت بسته شده ویک قرارداد رسمی در دفتر اسناد رسمی اگر شما سهم خودتان را از زمین به نام خودتون کنید به مقدار سهمتون زمین دارید حال اگر در این فرض شرکت به تعهدات خودش طبق قرارداد اول عمل نکنه شما باید الزام شرکت را به انجام کار از دادگاه بخواهید ،زمینی که به نام شما میشه اگر طبق نظر کارشناس مثلا متری 1میلیون مشخص شده و شما 20 میلیون به شرکت پول داده اید وشرکت به اندازه پولی که دریافت کرده زمین به نام شما میکنه خب در اینجا بصرفه هست این کار صورت بگیره اما اگر زمین بین 100 نفر تقسیم میشود و سهم شما 1%از این زمین است با توجه به گفته خود شما که میگویید ارزشی ندارد
بستگی به خود شما دارد اما این را هم در نظر بگیرید که اگر شرکت ملک را به 101 نفر فروخته باشد و همه زمین خود را به نام کرده باشند آنها مالکین زمین بوده و شما باید برای کلیه قدر السهم خود به شرکت مراجعه کنید و ضرر وزیان خود را بگیرید اما در صورتی که ملک به نام شما باشد خسارت کمتری به شما وارد خواهد شد لااقل در صورتی که فرمودید فرار کردند زمین دارید
خلاصه
با ثبت سند شما صاحب زمین خواهید شد و تضمین قرارداد شما در حدود همان مقدار ارزش ملک است .
در حدود سوال شما جوابی که میتونستم ارائه کنم مطلبی بود که عرض کردم .
موفق و پیروز باشید

بالا