آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ مسئولیت متصدیان امور بانکی در احراز اصالت اسناد

Faranak-Amini

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
275
9
4,195
استان مرکزی
با سلام من کارمند بانک هستم در سال 82 برای کسی افتتاح حساب نموده ام که اصل شناسنامه را با کپی ان تطبیق داده ام و امضاء کرده ام و رئیس صندوق برای تائید کار من و شناسنامه از طریق سیستم از ثبت احوال استعلام گرفته است و جواب استعلام قبول امده است و شخص دسته چک 10برگی از بانک گرفته و1فقره چک برگشتی دارد حالا در سال90صاحب اصلی ان مشخصات برای افتاح حساب به بانک مراجعه کرده و بانک به او گفته که چک برگشتی دارد حالا ان شخص از من و رئیس صندوق شکایت کرده ما از لحاظ بانکی کارمان درست طبق مقررam2006iات بوده خواستم بدانم ایا من و رئیس صندوق در دادگاه مقصر شناخته میشویم ؟ یا نه؟ در سال 90بازهم استعلام از ثبت احوال گرفته شده باز هم جواب قبول امده اما بعد از مراجعه حضوری به ثبت احوال و نشان دادن کپی واستعلام حضوری معلوم شد شناسنامه که افتتاح حساب کرده جعلی بوده حالا چرا ثبت احوال جواب قبول به بانک داده جای تعجب است

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
با سلام من کارمند بانک هستم در سال 82 برای کسی افتتاح حساب نموده ام که اصل شناسنامه را با کپی ان تطبیق داده ام و امضاء کرده ام و رئیس صندوق برای تائید کار من و شناسنامه از طریق سیستم از ثبت احوال استعلام گرفته است و جواب استعلام قبول امده است و شخص دسته چک 10برگی از بانک گرفته و1فقره چک برگشتی دارد حالا در سال90صاحب اصلی ان مشخصات برای افتاح حساب به بانک مراجعه کرده و بانک به او گفته که چک برگشتی دارد حالا ان شخص از من و رئیس صندوق شکایت کرده ما از لحاظ بانکی کارمان درست طبق مقررam2006iات بوده خواستم بدانم ایا من و رئیس صندوق در دادگاه مقصر شناخته میشویم ؟ یا نه؟ در سال 90بازهم استعلام از ثبت احوال گرفته شده باز هم جواب قبول امده اما بعد از مراجعه حضوری به ثبت احوال و نشان دادن کپی واستعلام حضوری معلوم شد شناسنامه که افتتاح حساب کرده جعلی بوده حالا چرا ثبت احوال جواب قبول به بانک داده جای تعجب است

با سلام . آنچه در مسئولیت متصدیان بانکها می باشد اینست که مدارک و اصالت امضاها را در حد عرف بانکی تشخیص دهند . و لذا اگر مدرکی آنچنان با مهارت جعل شود که تشخیص اصالت آن برای افراد بانکی در بدو امر ممکن نباشد و جز کارشناس رسمی در رشته خط و امضاء نتواند جعلی بودن آن را احراز کند، یا امضائی در حد عرف بانکی با نمونه امضاء مجاز صاحب حساب مطابقت داشته باشد و با این وصف چکی پاس شود یا مالی پرداخت گردد، متصدی ضامن نیست . زیرا در حد مقدورات مطابقت را تشخیص داده است . موفق باشید

بالا