- کارمند تارنما
لارنس ویلکرسون، رئیس دفتر وزیر خارجه سابق آمریکا گفت: احتمالاً میدانید که من درباره «دولت یهودی اسرائیل» چه نظری دارم. فکر نمیکنم آنها عمر طولانیای داشته باشند. فکر نمیکنم بتواند در شام (شرق مدیترانه) دوام بیاورد، چون تصور اولیهاش این بود که پناهگاهی امن باشد، در حالی که اصلاً پناهگاه امنی نیست. این موضوع بهطور آشکار برای همه شهروندان یهودی آن ثابت شده است؛ بسیاری از آنان کشور را ترک کردهاند و احتمالاً اگر نتانیاهو اجازه میداد، افراد بیشتری هم میرفتند. بنابراین، بهنظر من اسرائیل فقط در قالب یک دموکراسی میتواند دوام بیاورد؛ یک دموکراسی واقعی. یعنی فلسطینیها، عربها، مسیحیان، همه کسانی که آنجا زندگی میکنند و یهودیانی که همراه آنان زندگی میکنند؛ بهگمان من، خودشان دارند زمینه نابودی خویش را بهعنوان یک دولت در شام فراهم میکنند.
مشاهده متن کامل خبر در سايت منبع...
(دقت داشته باشيد که دادپرور هيچ مسئوليتي در قبال درستي يا نادرستي و يا هرگونه مسئله ديگر مرتبط با اين خبر نداشته و مسئول تمام مسائل مرتبط با آن، منبع اصلي منتشر کننده خبر (که در پست معلوم است) مي باشد.)
مشاهده متن کامل خبر در سايت منبع...
(دقت داشته باشيد که دادپرور هيچ مسئوليتي در قبال درستي يا نادرستي و يا هرگونه مسئله ديگر مرتبط با اين خبر نداشته و مسئول تمام مسائل مرتبط با آن، منبع اصلي منتشر کننده خبر (که در پست معلوم است) مي باشد.)