آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

• مهمان گرامي، اخبار درج شده در اين تالار (که سعي مي شود بصورت هوشمندانه، فقط اخبار حقوقي دريافت شود. هرچند گاهي موارد ديگري نيز دريافت مي شود)، در مواردي که توسط عضو خاصي ارسال نشده باشد، بصورت خودکار و توسط سيستم خبرخوان، از فيد مراجع رسمي گرفته شده و بي هيچ دخل و تصرفي و با نام خودشان و با درج لينک منبع ارسال مي شوند. دادپرور هيچ مسئوليتي در قبال درستي يا نادرستي و يا هرگونه مسئله ديگري نداشته و مسئول تمام مسائل آن، منبع اصلي منتشر کننده خبر (که در هر پست معلوم است) مي باشد.
    خبری که 21 روز از زمان ارسالش گذشته باشد بطور خودکار حذف می شود!

ميزان لارنس ویلکرسون: اسرائیل عمر زیادی نخواهد داشت

Dadparvar

تیم مدیریت
گروه مدیریت تالار
دادپرور ساده
4 فوریه 2013
38,321
1,178
19,910
دادپرور
dadparvar.com
لارنس ویلکرسون، رئیس دفتر وزیر خارجه سابق آمریکا گفت: احتمالاً می‌دانید که من درباره «دولت یهودی اسرائیل» چه نظری دارم. فکر نمی‌کنم آن‌ها عمر طولانی‌ای داشته باشند. فکر نمی‌کنم بتواند در شام (شرق مدیترانه) دوام بیاورد، چون تصور اولیه‌اش این بود که پناهگاهی امن باشد، در حالی که اصلاً پناهگاه امنی نیست. این موضوع به‌طور آشکار برای همه شهروندان یهودی آن ثابت شده است؛ بسیاری از آنان کشور را ترک کرده‌اند و احتمالاً اگر نتانیاهو اجازه می‌داد، افراد بیشتری هم می‌رفتند. بنابراین، به‌نظر من اسرائیل فقط در قالب یک دموکراسی می‌تواند دوام بیاورد؛ یک دموکراسی واقعی. یعنی فلسطینی‌ها، عرب‌ها، مسیحیان، همه کسانی که آن‌جا زندگی می‌کنند و یهودیانی که همراه آنان زندگی می‌کنند؛ به‌گمان من، خودشان دارند زمینه نابودی خویش را به‌عنوان یک دولت در شام فراهم می‌کنند.

مشاهده متن کامل خبر در سايت منبع...
(دقت داشته باشيد که دادپرور هيچ مسئوليتي در قبال درستي يا نادرستي و يا هرگونه مسئله ديگر مرتبط با اين خبر نداشته و مسئول تمام مسائل مرتبط با آن، منبع اصلي منتشر کننده خبر (که در پست معلوم است) مي باشد.)

بالا