سلام خدمت دوستان
نمیدونم سوالم رو در جای مناسبی مطرح کردم یا نه
ما در یکی از شهرهای مرزی ایران و ترکیه زندگی میکنیم
2 روز پیش 2 نفر با ماسک و اسلحه وارد خانه پدرم میشوند و با تهدید ازشون پول و جواهرات خواهر و مادرم رو میخوان
پدرم در درگیری باهشون با لوله فلزی آب میزنه تو سر یکیشون و برادرم هم از فرصت استفاده میکنه و از اشپزخانه چاقو رو برمیداره و به گردن اون یکی میزنه
یکشون در دم کشته میشه و یکشون در بیمارستان
بعد از درگیری زنگ میزنن به 110 و افسر انتظامی میاد و صورتجلسه میکنه و برادرم و پدرم رو میبرن و فرداش به من زنگ میزنن و خبر میدم
ظاهر اسلحشون قلابی بوده و با هم پسر عمو بودن... خونوادشون شکایت کردن و پدرم و برادرم در بازداشت موقت هستند نوبت دادگاهشون چند روز دیگه است
گزارش کلانتری هم هست که اومدن دیدن نقاب داشتن و اسلحه
سوالم اینه که چه حکمی ممکنه براشون ببرن؟؟ آیا دفاع شرعی کردن؟؟
ممنون از کسانی که پاسخ میدن
نمیدونم سوالم رو در جای مناسبی مطرح کردم یا نه
ما در یکی از شهرهای مرزی ایران و ترکیه زندگی میکنیم
2 روز پیش 2 نفر با ماسک و اسلحه وارد خانه پدرم میشوند و با تهدید ازشون پول و جواهرات خواهر و مادرم رو میخوان
پدرم در درگیری باهشون با لوله فلزی آب میزنه تو سر یکیشون و برادرم هم از فرصت استفاده میکنه و از اشپزخانه چاقو رو برمیداره و به گردن اون یکی میزنه
یکشون در دم کشته میشه و یکشون در بیمارستان
بعد از درگیری زنگ میزنن به 110 و افسر انتظامی میاد و صورتجلسه میکنه و برادرم و پدرم رو میبرن و فرداش به من زنگ میزنن و خبر میدم
ظاهر اسلحشون قلابی بوده و با هم پسر عمو بودن... خونوادشون شکایت کردن و پدرم و برادرم در بازداشت موقت هستند نوبت دادگاهشون چند روز دیگه است
گزارش کلانتری هم هست که اومدن دیدن نقاب داشتن و اسلحه
سوالم اینه که چه حکمی ممکنه براشون ببرن؟؟ آیا دفاع شرعی کردن؟؟
ممنون از کسانی که پاسخ میدن