آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ عدم ابلاغ و درخواست تجدید نظر و مشکلات +درخواست کمک

spotlight

دادپرور ساده
27 ژوئن 2015
1
1
100
39
از تمام حقوق دانان و وکلای محترم عدالت خواه کمک می طلبم
مامور پست قضایی
الف) ابلاغیه مربوط به اینجانب را که آدرس ... پلاک 18 می باشد به پلاک 20 ده است و گزارش خلاف واقع نموده که اعمال ماده 70 نموده است
ب) آدرس اینجانب محل کار است و تولیدی لباس می باشد و دارای چهار پرسنل که تحت بیمه می باشند که فقط در تعطیلات رسمی کارگاه تعطیل است و باید ماده 68 می شده است
از شخصی که در پلاک 20 ابلاغیه به او داده شده است استشهاد دارم کهم امور ابلاغ، ابلاغیه را به او داده است و شاهدان نیز اظهاراتوی را شنیده و زیر برگه استشهاد را امضاء کرده اند و خود او نیز اعلام آمادگی نموده است در مراجع قضایی حضور یابد و شهادت دهد.
این فرد بیمار بوده و اکثراً واحد صنفی اش بسته بوده و ابلاغ رادر مهلت قانونی به دست اینجانب نرساند.خودم به دادگاه رفتم و جویای ابلاغ دادگاه شدم .رای دادگاه حضوری به من ابلاغ شدلایحه تجدید نظر خواهی من به دادگاه تجدید نظر رفت.آنها ملاک ابلاغ را گزارش مامور ابلاغ محاسبه و لایحه اینجانب را رد کردند.اکنون حکم من که تحمل 91 روز زندان است قطعی شده است. با توجه به مراتب فوق راهکار من چیست .لطفا مرا راهنمایی کنید.

بالا