آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ طرح سوال درباره ی مسئولیت مدنی

MeysamBabaei

وکیل
15 آگوست 2012
35
7
1,000
ساری
www.moshavere.net
در یک ثانحه ی رانندگی کامیونی که متعلق به یک شرکت سهامی است با برخورد به یک خودروی شخصی سبب خسارت می شود . با توجه به اینکه هیئت کارشناسان رسمی تصادفات خسارات وارده به خودروی شخصی را شصت میلیون ریال برآورد کرده و آنرا ناشی از بی احتیاطی شخص راننده کامیون دانسته که دارای گواهینامه رانندگی لازم بوده و کامیون نیز بدون هیچ گونه نقص و عیب فنی از طرف شرکت در اختیار راننده گذارده شده که در استخدام آن شرکت بوده است لذا با توجه به موارد معنونه مسئولیت مدنی فعلی بر عهده ی چه کسی است ؟ ، شرکت سهامی که صاحب کامیون بوده و راننده کامیون هم در استخدام آن بوده ؟ یا راننده ی کامیون با توجه به اینکه تقصیر کرده و احتیاطات لازم را به جا نیاورده و کامیون هم هیچ نقص و عیب فنی نداشته ؟

واپسین ویرایش بدست یکی از سرپرستان:

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
لطفا در باره ماده 305 قانون مدنی یکی برام توضیح بده
ماده 305 قانون مدنی مقرر داشته:
ماده 305 - درموردموادفوق صاحب مال بايدازعهده مخارج لازمه كه براي نگاهداري آن شده است برآيدمگردرصورت علم متصرف به عدم استحقاق خود.
این ماده درمورد "هزینه نگه داری مال غیر" بحث کرده.
دقیقا کجای این بحث مشکل دارید؟چون متن ماده بسیار ساده ست و نمیشه زیاد توضیح داد.
اما خوب من یک نمونه مثال میزنم شاید روشن تر شه موضوع:
فرض کنید من انگشتر طلای شما رو برمیدارم.و فکر میکنم که استحقاق این انگشتر رو دارم.یعنی فکر میکنم که مال منه.(حالا این انگشتره قبلا ترک داشته.ودر این مدت که دست من بوده رفتم درستش کردم و خوب کمی هم هزینه کردم براش)بعدش معلوم میشه مال شماست و قراره که بهتون برگردونمش.خوب.وقتی من اینو برگردونم به شما ، شما هم باید این هزینه هایی که من توی این مدت براش کردم رو بهم پس بدید. (مگر اینکه من از قبل بدونم که استحقاق این انگشتر رو نداشتم)

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
اگر تحقیقتون همون کار تحقیقی (البته یک) باشه میشه انقدری بحثش رو کش داد تا نمره بیست گرفت :sh (279):
اما اگر مقاله یا تز یا پروژه ای داریدیا پایان نامه و ... بعید میدونم انقدری بشه در موردش بحث کرد
حتی در حد کارتحقیقی 2 هم نمیشه در موردش بحث کرد

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
سلام و خسته نباشین
حالا اگر من توان اینکه هزینه شمارو بپردازم رو ندارم اون وقت پاسخ چیه و چیکار باید کرد؟
به زبان خیلی ساده میگم:
شما باید این هزینه رو بدید.به هر روشی که شده.اگر انقدری بی پول باشید که نداشته باشید که هزینه م رو بدید ، همین مالتون که بهتون پس دادم رو میفروشن و پولم رو میدن
اگر سوال دیگه دارید بفرمایید (اگر هم در مورد همین توضیحم سوالی دارید باز هم بفرمایید)
البته عزیزان اگر مایند استدلال هارو هم درج کنید تا روشن تر شه
(من چون جایی هستم نمیتونم زیاد جواب بدم.و الا کامل تر میگفتم)

بالا