آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ سوال در مورد صلاحيت محلي

Farah1347

دادپرور ساده
7 آوریل 2015
75
3
335
56
سلام.جرمی که در حوزه یه دادگاه واقع شده از طرف دادگاهی که صلاحیت ندارد قابل رسیدگیه؟ یه در گیری در اطراف اهر بوده که یکی از طرفین اهل مشکین شهر هست و اونجا شکایت کرده ولی محل درگیری از توابع شهرستان اهر هست.علی رغم اینکه به صلاحیت مرجع رسیدگی کننده ایراد کرده ام دادیار میگه بحث صلاحیت منتفیه و من باید رسیدگی کنم میگم زیر لایحه پاراف کردین ازش کپی میخوام میگه نمیدم.دوستان لطفا نظراتشونو بگن

Sent from my iPhone using Tapatalk

eskandari

وکیل
دادپرور ساده
1 آوریل 2012
41
39
3,435
55
کرج
hoghoogh46.blogfa.com
اگرچه تاکنون مجال کافی برای مطالعه آیین دادرسی کیفری جدید برای حقیر بطور کامل فراهم نشده است ولی دادگاه و دادسرای محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است و دلیل واضح و روشن آن این است که متهم در محل وقوع جرم نظم جامعه را بهم زده و محاکم محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است

• آغازگر گفتمان

Farah1347

دادپرور ساده
7 آوریل 2015
75
3
335
56
اگرچه تاکنون مجال کافی برای مطالعه آیین دادرسی کیفری جدید برای حقیر بطور کامل فراهم نشده است ولی دادگاه و دادسرای محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است و دلیل واضح و روشن آن این است که متهم در محل وقوع جرم نظم جامعه را بهم زده و محاکم محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است
ضمن سپاس فراوان از پاسخگويي جناب عالي ماده ٥٣ اذعان داشته تحقيقات در دادگاهي كه در ان جرم كشف شود و يا تحقيقات اغاز شده باشد به هر جهت ،ادامه پيدا نموده و بعد به دادگاه صلاحيت دار ارسال مي گردد[emoji256]

• آغازگر گفتمان

Farah1347

دادپرور ساده
7 آوریل 2015
75
3
335
56
خواهش مي كنم بنده كمال تشكر را دارم

مریوان

دادپرور ساده
19 نوامبر 2015
10
6
100
49
کردستان مریوان
با سلام بااستناد به ماده 51 ایین دادرسی کیفری ایراد عدم صلاحیت مشهود وباتوجه به ماده 52 همان قانون دادگاه عدم صلاحیت محلو باتوجه به قسمت پایانی ماده فقط می تواند تحقیقات مقدماتی انجامدهد

بالا