آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

درخواست درخواست مقاله درباره ( مقایسه جرم جعل مادی و مفادی)

lona1386

دادپرور ساده
1 ژانویه 2016
1
0
60
46
با سلام
دوستان عزیزم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
خواهر من در حال خوندن فوق لیسانس هستند رشته حقوق
ازشون درباره ( مقایسه جرم جعل مادی و مفادی) مقاله خواستن
گفتن که یه جور نباشه و مثل اینترنت نباشه و.......
من خودم گشتم موضوع و PDF زیاد دیدم . میخواستم بدونم به چه شکل باید جمع اوری کنم ؟ ایا در سایت و یا دوستان اماده دارند که من پرینت بگیرم ؟
ممنون میشم عزیزان

Farzaneh-Kamran

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
167
417
1,465
اصفهان
سلام. اگر موضوع در این باره زیاد هست و ماهیت کار ایشون مقاله است، نه تحقیق، باید خودشون مطالعه کنند و بنویسند! نمیشه از جایی برداشت و تحویل داد! با یه سرچ ساده متوجه میشند. ضمن اینکه اگر زحمت کسی دیگه رو کپی کنید و تحویل بدید حق کپی رایت هم نادیده گرفتید...
و موضوع دیگه اینکه، برای مقاله نوشتن به هیچ عنوان موضوع تکراری نمیدند!موضوعی که قبلا دربارش کار شده که دیگه نباید مجددا بررسی بشه! مگر اینکه ویژگی خاصی که مربوط به اون موضوع هست مدنظر باشه. که در این صورت باید رو همون ویژگی تمرکز کنید. ویژگی که قبلا راجع بهش بحث نشده باشه.
شما میتونید از قسمت سرچ «شبکه ی اجتماعی حقوقدانان» استفاده کنید. حتما منبع و مقاله در این مورد هست.
به سایت های مختلف دیگه هم میتونید مراجعه کنید. مثل ایران داک یا سایت جامع علوم انسانی. یا سایت مربوط به مجلات علمی پژوهشی دانشگاه تهران، بهشتی، علامه، شیراز و ...
اینکه به چه شکل باید جمع آوری کنید، بستگی به تیترهایی داره که راجع بهشون بحث میکنید. اول باید اون تیترها و محدوده ی موضوعاتی که میخوایند رو مشخص کنید. بعد مطالب جمع آوری شده رو ذیل تیتر مربوط بهش بررسی کنید..

واپسین ویرایش:
بالا