آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

پرسش و پاسخ حق فسخ و مطالبه خسارت

Faranak-Amini

دادپرور ساده
1 آوریل 2012
275
9
4,195
استان مرکزی
با عرض سلام. من یک واحد اپارتمان پیش خرید کرده ام که کل مبلغ معامله 70 میلیون مباشد که 30 میلیون را پرداخت کرده ام - 1- در زمان یکه من این مبایعنامه را نوشتم جواز ساختمان 4 طبقه بود اما بعد از گذشت 1 سال اقدام به احداث یک واحد یگه کرده که بدون اجازه از اینجانب بوده 2- یک بند در مبایعنامه ذکر شده به این شکل 5-3 در صورتی که معلوم گردد مورد معامله به هر علتی غیر از عامل قاهر ماننده رهن ، مصادره ؛ عملیات اجرایی دادگستری و یا اجرای اسناد رسمی ، مسحق للغیر و غصبی بودن قانونا قابل انتقال به خریدار نبوده فروشنده موظف است علاوه بر استرداد ثمن معامله معادل اصل مبلغ دریافتی بعنوان خسارت به خریدار بپردازد حالا در مورد قست 1 سوال ایا طبق قانون من حقی نست به طبقه جدی دارم و میوانم حکم قلع بنا بگیرم و در مورد سوال 2 - میزان خسارت جقدر است و در صورت فسخ قراداد رداخت می شود یا بعنوان خسارت باید پرداخت بشود .

حامد عظیمی

مدیر کل سایت
تیم مدیریت
مدیرعامل دادپرور
1 آوریل 2012
782
484
20,100
32
کرج
hamedazimi.me
با عرض سلام. من یک واحد اپارتمان پیش خرید کرده ام که کل مبلغ معامله 70 میلیون مباشد که 30 میلیون را پرداخت کرده ام - 1- در زمان یکه من این مبایعنامه را نوشتم جواز ساختمان 4 طبقه بود اما بعد از گذشت 1 سال اقدام به احداث یک واحد یگه کرده که بدون اجازه از اینجانب بوده 2- یک بند در مبایعنامه ذکر شده به این شکل 5-3 در صورتی که معلوم گردد مورد معامله به هر علتی غیر از عامل قاهر ماننده رهن ، مصادره ؛ عملیات اجرایی دادگستری و یا اجرای اسناد رسمی ، مسحق للغیر و غصبی بودن قانونا قابل انتقال به خریدار نبوده فروشنده موظف است علاوه بر استرداد ثمن معامله معادل اصل مبلغ دریافتی بعنوان خسارت به خریدار بپردازد حالا در مورد قست 1 سوال ایا طبق قانون من حقی نست به طبقه جدی دارم و میوانم حکم قلع بنا بگیرم و در مورد سوال 2 - میزان خسارت جقدر است و در صورت فسخ قراداد رداخت می شود یا بعنوان خسارت باید پرداخت بشود .

با سلام . 1 - در صورتی که 4 طبقه بودن بعنوان یکی از شروط قرارداد پیش بینی شده باشد، تخلف فروشنده از این امر می تواند موجب ایجاد حق فسخ برای خریدار شود. 2 - پیش بینی خسارت نیز بستگی به نوع شرط و توافق طرفین دارد . اگر چنین توافق شده که در صورت نقض تعهد از سوی فروشنده خریدار بتواند صرفاً خسارت بگیرد ، به همان میزان پیش بینی شده در قرارداد مستحق دریافت خسارت است و اگر علاوه بر تمهید حق فسخ ، استحقاق مطالبه خسارت هم از عبارات قرارداد فهمیده شود، به همان نحو عمل میشود.

بالا