آخرین ارسال‌ها

خوش آمدید

اگر شناسه کاربری دارید، خواهشمندیم وارد شوید، اما اگر تاکنون شناسه ای نساخته اید، برایگان به خانواده +۲۰ هزار نفری دادپرور بپیوندید.

نگارک ابزار

جزوه جزوه دادرسی مدنی دوراندیشان 2016-12-20

مجوز برای دانلود ندارید

بابک زارعی

دادپرور ساده
23 فوریه 2015
101
54
420
49
  • آغازگر گفتمان

بابک زارعی

دادپرور ساده
23 فوریه 2015
101
54
420
49
سلام وقت شما بخیر
شما لطف دارید
این رو از ته دل میگم تو این مدت دانشجویی نداشتم که بعد از قبولی در کانون یادی از من بکند .

زارعی

Zare

دادپرور ساده
25 نوامبر 2016
4
4
110
59
سلام وقت شما بخیر
شما لطف دارید
این رو از ته دل میگم تو این مدت دانشجویی نداشتم که بعد از قبولی در کانون یادی از من بکند .

زارعی
برای هر موفقیت در هر کاری اول باید انگیزه انجام اون کار درون انسان قوی باشه حتی مهمتر از تلاش خود انسان هست و من این انگیزه رو از شما گرفتم و هنوز هم پشتوانه کارم هست

Akbar7

دادپرور ساده
3 ژانویه 2016
9
3
145
جناب دکتر زارعی خیلی لطف کردید. فایلها ی که ارسال نمودید جدید و بروز. و کامل بودند . خیلی ممنون که این فایلها را در اختیار حقوق خوانان قرار دادید

Zare

دادپرور ساده
25 نوامبر 2016
4
4
110
59
سلام دوست عزیز این جزوه ها مربوط به استاد زارعی میباشد وایشان برای قبولی من در آزمون وکالت بیشترین نقش رو داشتند

Akbar7

دادپرور ساده
3 ژانویه 2016
9
3
145
سلام دوست عزیز این جزوه ها مربوط به استاد زارعی میباشد وایشان برای قبولی من در آزمون وکالت بیشترین نقش رو داشتند
بله خودم هم از اول متوجه بودن ایشون از اساتید هستند و جزوات خودشون قرار میدهند و صمیمانه از ایشون تشکر میکنم

Zare

دادپرور ساده
25 نوامبر 2016
4
4
110
59
اگر وکیل نیستید وقصد شرکت و قبولی در ازمون رو دارید و استان فارس هم هستید حتما از کلاسهای ایشان استفاده ببرید

Akbar7

دادپرور ساده
3 ژانویه 2016
9
3
145
اگر وکیل نیستید وقصد شرکت و قبولی در ازمون رو دارید و استان فارس هم هستید حتما از کلاسهای ایشان استفاده ببرید
فعلا ترم 4 ام ولی فارس نیستم متاسفانه. ولی چهره افراد نماینگر بعضی چیزهاست چهره ایشون هم نشون میده که زحمت زیادی و فعالیت مستمر در زمینه حقوق داشتند

بالا